Home / Diverse / Pana si sinuciderea-i pe pile

Pana si sinuciderea-i pe pile

Scenariu inspirat de articolul Hotnews despre tanarul care a renuntat sa mai explodeze benevol, dupa ce a aflat ca pana si pentru listele de misiuni sinucigase sunt bagate alte persoane pe pile, bani sau nepotisme.

Atentie, poate contine urme de umor negru. 

“Buna ziua, sunt Abdul Sultan, am venit sa ma sinucid! ”
“Mda. De ce n-ati fost atent cand ati intrat aici pentru informatii, n-ati vazut ca ghiseul de sinucigasi e la ruina 2? Aici e biroul de armament si bombe artizanale!”
Abdul se duce la ghiseul…pardon, ruina 2.
“Buna ziua, sunt Abdul, am venit sa ma sinucid, vreau sa sar in aer ca in filmele americane!”
“Completati formularul 421A cu datele personale, inaltimea, greutatea si experienta dvs in acte sinucigase”
Abdul completeaza actele, se opreste la ultima intrebare:
“Nu va suparati, ce ar trebuie sa scriu la experienta in sinucideri, ca eu sunt inca viu. Cand eram mic m-am aruncat de pe un pod direct intr-o balta, alergam dupa un fluture, se pune ? ”
“Se pune, dar nu primiti punctaj maxim. Daca primiti 4 de X, veti fi respins, dar puteti sa reveniti editia viitoare.
Abdul completeaza actele si le inmaneaza, tremurand.
“Ok, v-am inscris acum pe lista voluntarilor sinucigasi, se pare ca sunteti al 3241lea la rand. Va rugam sa asteptati un semn de la noi, va vom contacta noi, cand vom ajunge la numarul dvs. Pana atunci primiti acest pliant cu “10 moduri prin care poti deveni un sinucigas mai bun”.
“Pai.. stati asa, eu am venit sa ma sinucid acum, nu dupa alti 3 mii de oameni. Eu sunt Abdul, vreau sa fac boom-boom acum, vreau sa scap de caldura, nisip, camile si sa ajung la virgine. ”
“Ne pare rau, sunt foarte multi candidati pe lista, e o pozitie entry-level foarte cautata, oamenii se trezesc dimineata pentru o sansa la sinuciderea de seara. In plus, chiar daca suntem ISIS, n-avem atatea bombe pentru toata lumea. E prea multa cerere pe piata si productia dureaza prea mult. Uneori ii rugam sa se sinucida cate 2-3, ca sa mai scurtam lista de asteptare …”
“Pai si eu ce fac, daca se termina fecioarele pana ajung eu la ele ? ”
“Pai … avem un acord cu Romania, judetul Teleorman, ar avea nevoie de 3-4000 de scheleti pentru alegerile din 2016. Dar trebuie sa va asigurati singur transportul. Si … acolo nu prea mai sunt virgine nici vii, daramite dupa moarte … dar romancele sunt frumoase! ”
“Pai, si … n-am putea sa rezolvam ceva, stiti voi la ce ma refer. Eu va ajut pe voi cu ceva, dvs. ma ajutati pe mine cu ceva, toata lumea e fericita acum si in viata de dupa moarte. Am niste bani pusi deoparte, poate ne intelegem cumva … ”
“S-ar putea face ceva, daca sunteti indeajuns de generos, dar mai sus de locurile 4-500 n-aveti cum sa ajungeti, ca sunt altii la rand, cu pile de la seful mare, rude de seici si nepoti de comandanti de tancuri. Astia au rezervat deja bombele de lux, categoria A, care vine cu artificii si premium boarding catre virginland. Ce va putem da e un cocktail molotov SH, dar si pentru asta trebuie sa asteptati cam 2 luni, pana facem rost de sticla. Stiti, suntem o organizatie terorista aflata la inceput, asa ca nu putem investi foarte mult in actiuni de BTL”
“Pai si eu ce fac pana atunci ? Sa ma angajez ?”

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

Comentezi ?