Home / Diverse / Cat mai costa un aplaudac la “TEO Show”

Cat mai costa un aplaudac la “TEO Show”

De cand nu mai e la PRO TV in prime-time (lasand locul liber unei emisiuni care rimeaza cu magaruta), TEO a renuntat la proiectul de televiziune online, asa ca a ramas cu o pagina de facebook pe care toarna la greu poze motivationale, lacrimogene video si tot felul de articole tampitele de pe blogul transformat in revista online pentru oameni cu maxim 2 neuroni functionali.

Pe langa pagina de Facebook, TEO mai are o emisiune de un imens succes la KANAL D, cu care ocupa timpul de emisie in care s-ar putea difuza 2 episoade in reluare din Suleyman, care ar avea de 10 ori mai multa audienta.

Din pacate pentru gospodinele dornice de amantlacuri istorice, cei de la KANAL D nu pot da mai mult de 4 episoade pe zi, asa ca cineva trebuie sa ocupe spatiul de emisie, iar altcineva trebuie sa aplaude si sa ocupe locurile din platoul de filmare, ca sa nu se puna praful pe scaune.

In caz ca erati curiosi sa aflati cat mai costa 2 ore de aplaudat la televizor, la pachet cu niste hahaieli chinuite, la comanda, iata ca Teo Show sparge piata de aplaudaci, practicand preturi de dumping, incercand sa distruga monopolul babelor de la antene, platite cu 20-30 lei/emisiune.

Agenţia AplaudaciEnGross Casting caută Public Spectator între 15-35 ani, pentru Emisiunea “Teo Show” de la ora 16:15 – 18:45, Banii 8 lei/emisiune se dau la sfârşit de săptămână. Persoanele disponibile să vină la Public începând de astăzi ,aştept mesaj privat cu Număr de telefon sau email cu Nume/Prenume/Telefon/Vârsta/Poze upsamstermailul@gmail.com cu Subiectul “Public Teo Show”.

Sursa: grupul de Facebook a SNSPA

Comentezi ?