Home / Diverse / Nehotaratilor, iesiti la vot!

Nehotaratilor, iesiti la vot!

nu pot ei fura cat putem noi votaIn seara asta m-am uitat la Antena3 si m-am ingrozit de cat de mizerabil de bine pot sa manipuleze informatiile, in favoarea si interesul lor,  in directia care le-a fost dictata din puscarie.

Mai sunt 2 zile si cateva procente intre cei doi candidati, care s-au intalnit de doua ori in dezbateri si au facut remiza, fara ca unul dintre ei sa reuseasca sa puncteze decisiv si sa schimbe prea multe preferinte in alta directie. Si se pare ca lupta intre voturile decisive se va da intre mortii din Teleorman, babele din Ilfov, romanii din diaspora si cei multi si nehotarati, mai interesati de cum se invarte polonicul la Masterchef, decat cine ne va fi presedinte pentru 5 ani. 

Asa ca am facut o lista de subiecte care ar putea motiva nehotaratii sa vina la vot, pentru cele cateva minute de semnat si pus stampila:

Nu sunt fan Iohannis, nu sunt foarte convins de ce promite sau de dubiosii din PNL-PD, dar sunt sigur ca neamtul are sanse sa fie un presedinte mult mai bun decat Ponta si lista lunga de corupti din PSD.
Klaus nu e cel mai vorbaret, cel mai carismatic, cel mai bun orator, dar macar a a dovedit ca are bun simt si a avut cativa ani la dispozitie sa arate ca e un manager bun si un primar apreciat, intr-unul din cele mai frumoase si dezvoltate orase din Romania. Ponta ne-a bagat in recesiune tehnica.

Iesiti la vot, daca v-ati scarbit de campania asta, cu gaini aruncate peste gard, pliante indesate in plicul cu pensii, cu sute de turisti electorali, in sate de cateva case, de rastalmaciri de texte si manipulatori cu microfon.

Daca esti nehotarat si crezi ca toti politicienii sunt la fel, iesi la vot si alege macar raul cel mai mic. Din pacate, de nevoie. Sau de frica. 

Eu ies la vot, ca sa nu iasa Ponta.

Iesiti la vot, daca vreti sa schimbati efectul bulei de Facebook. Like si share-urile nu se numara la BEC.

Update: unele sondaje spun ca Ponta si Iohannis sunt la egalitate, 50-50. Deci sanse ar fi, trebuie doar sa iesim la vot!

Citeste si asta

Branduri care sustin prezenta la votul din 26 mai 2019

Pentru ca e o mare diferenta intre a incuraja exercitarea dreptului constitutional de a vota …

Comentezi ?