Home / Diverse / Echipa lui Victor Ponta nici SMS Spam nu stie sa faca

Echipa lui Victor Ponta nici SMS Spam nu stie sa faca

sms spam victor pontaCa sunt incapabili sa faca lucruri pozitive si utile m-am cam lamurit, dar sa fii atat de praf si la lucruri negative e o performanta greu de egalat.

Dupa poze cumparate din Polonia&Belarus si prezentate ca fiind din Romania, poze, statusuri si facebook ads ipocrite, cu Simona Halep, si stergerea comentariilor negative de pe pagina de facebook, acum o dau in bara si pe partea de sms spam. 

Au cumparat o baza de date de numere de telefon si un pachet de sms marketing, au ascuns spotul de pe youtube sub un bit.ly, si au inceput sa trimita sms-uri, ca poate asa vor convinge lumea sa voteze. Pana acum, SMS-ul ala a generat peste 3900 de click-uri. Si numarul creste. 97% din ele sunt din Romania.

Doar ca …

 • Link-ul de Bit.ly e public, oricine poate afla cati au dat click pe link-ul din sms, de pe tefonul mobil sau web. Nu se stie cate sms-uri au trimise, dar banuiesc ca CTR-ul e destul de mare. La fel de mare e si traficul de net consumat pe youtube, sper ca destinatarii curiosi au accesat video-ul de pe o retea wireless.
 • Video-ul care apare si pe site-ul oficial al PSD Iasi are peste 1700 de accesari, dar au uitat sa scoata comentariile, pe care le-au dezactivat abia dupa ce li s-a umplut frigiderul
 • Link-ul autogenerat de bit.ly este mai mult decat ironic. https://bitly.com/1FSpAMd ? Nici daca site-ul ar fi fost mosia PDL/PNL/PMP&friends nu cred ca s-ar fi putut genera un link mai bun de trolling. Sa trecem bit.ly pe lista site-urilor basiste ?

Ar putea fi o campanie de discreditare din partea contracandidatilor, ar putea fi… dar cine s-ar putea gandi la o asemenea miscare ? Cine are chef de conspiratii ? E legal ?

In incheiere, puteti sa accesati un link personalizat, tot cu bit.ly: http://bit.ly/MuiePonta. Daca dati click, ajungeti la video-ul de mai jos.

 

Citeste si asta

Ganduri amestecate, vesti bune si vesti proaste de dupa locale

Amestecate, ca dupa o zi complicata + noapte lunga si plina de speranta. 33,7% PSD, …

5 comentarii

 1. Da, asta trolling de cea mai buna calitate! Zic sa inchidem bit.ly ca e cu AILALTI!

  • Cu o ordonanta de urgenta sau un vot in parlament ?

   • MA! Nu stiu despre tine, dar eu #yeslavot #ieslavot #votez sau ce hashtaguri mai sunt… Insa, Tonta, merita pedepsit. Pe langa faptul ca ne fura zambind si isi bate joc de noi, are si o echipa de retardati pe online…

    Merita mers la vot si votat cu oricine altcineva, numa de-al drecuț asa …

 2. Salut, l-am primit si eu =))

Comentezi ?