Home / Diverse / Sa ghicim impreuna: unde e biroul administratorului de bloc ?

Sa ghicim impreuna: unde e biroul administratorului de bloc ?

Pentru ca azi a fost prima zi in care am reusit sa ajung sa dau raportul despre noul apartament in care m-am mutat,  mi-am luat cheile in dinti (+ telefonul si buletin) si m-am prezentat sa dau raportul, “undeva la etajul 10”  (citat dintr-o vecina), unde ar fi trebuit sa fie administratorul blocului, pastratorul a tot ce se consuma la comun, in maretul nostru bloc. 

Ajuns la etajul 10, punctual, fix la ora la care incepe singura ora din saptamana in care poate fi gasit, dar… surpriza! nici un semn sau o foaie A4 scrisa cu greseli si virgule lipsa. Nimic. Nici macar o ciorna sau factura bagata pe sub tocul usii, doar un ceas pe perete, cu bateria consumata la 6 fara un sfert, semn ca vecinilor de la etajul 10 ori nu le pasa ce atarna pe pereti, ori nu vor sa vada la cat ajung acasa.

Bun, intrebarea de astazi este: unde credeti ca e biroul administratorului de bloc? administratorul de bloc

  • La usa nr1, cea din dreapta, mai saracacioasa, la care chitaie un catel trist, blocat in apartament?  Cea de langa  scaunelul amarat, pus la colt.
  • La usa nr 2, cea din stanga, cu usa mai scumpa si sonerie noua, langa canapeaua legata cu lant (!!) de grilajul de langa scara care duce spre acoperis?
  • In alta parte, in vreo ghena reamenajata sau direct pe hol, deci am sunat degeaba la ambele usi, pentru indicatii si lamuriri (oricum nu a raspuns nimeni) …

Sunt curios ce variante si scenarii apar. Si cati sherlock holmesi am printre cititori.

Raspunsul il aflati maine, eu am aflat abia dupa vreo jumatate de ora de scotocit etajul 10, cand a aparut, intarziat si pus pe glume, mult-asteptatul administrator :)

Update: “biroul” administratorului e undeva pe la etajul 11, intr-un fel de ghena mai mare, dar reamenajata (adica sunt pertii vopstii, are un scaun si o masa de tabla). Nu are nici un semn sau afis pe usa, dar poate fi gasit cate (maxim) o ora, in fiecare saptamana. Sa tot fii administrator …

Citeste si asta

De vorba cu un impartitor de calendare cu Ponta

Azi de dimineata, pe la 9 si ceva, in statie la Perla, langa nou-aparutul cort …

1 comentariu

  1. Direct pe hol :) Canapeau e a lui. :D

Comentezi ?