Home / Diverse / 3 despre UPC

3 despre UPC

telecomanda upc1. Are cineva vreo idee de ce se intampla situatia asta? Si cum se rezolva ?

Eu am doua telecomenzi, una de la UPC, una a televizorului (un LG de 81″). Cu telecomanda de la UPC pot sa fac aproape orice (sa schimb programul, sa inchid/deschid televizorul, sa sterg Antena3 din lista, sa umblu la setari, etc), dar nu pot schimba sonorul, sa-l dau mai incet sau mai tare. Asta pot sa fac doar cu telecomanda televizorului, cu care insa pot sa fac doar atat (in afara de inchis/deschis TV-ul si sa modific modul de display). 

E destul de enervant sa stau cu doua telecomenzi pentru niste schimbari atat de banale, iar asta e unul din motivele pentru care incerc sa scap de abonamentul cu care a venit apartamentul in care stau acum, mai ales ca n-am chef sa platesc in plus extraoptiunea lor cu LookTV si meciurile din DiviziaA, adaugata cam abuziv, pentru a-si acoperi ei costurile cu drepturile de difuzare.

2. SpeedTeste facute acum ceva timp, RDS in zona Timpuri Noi, UPC in zona Stefan cel Mare.

 

Chiar daca RDS a fost masurat la etajul 1, UPC la etajul 6 iar Bucurestiul e destul de mare (:P), cum comentati diferenta destul de mare ?

3.

Citeste si asta

Ce titluri ar avea ziarele despre transformarea TCM in TNT TV

Am fost la conferinta de rebranduire a TCM in TNT TV, am 9 titluri de ziar si …

4 comentarii

  1. Dar daca iti cumperi o telecomanda universala care invata alte telecomenzi si astfel le-ar inlocui pe ambele? N-ar fi mai putina bataie de cap?

  2. poti umbla la sonor si cu telecomanda de la UPC. Ai doua butoane de plus si de minus. Unul pentru schimbarea canalelor si unul pentru sonor.

  3. Trebuie ca receiverul de la UPC sa fie conectat la televizor prin HDMI.

    Ca de aia e HDMI-ul mama televizorului tau care e HD

Comentezi ?