Home / Chestii misto gasite pe net / In goana dupa asocierile cu Simona Halep …

In goana dupa asocierile cu Simona Halep …

Nu stiu ce e mai incredibilo-penibilo-trist: ca bloggerul Francisc Vasile, cunoscut sub numele de Spanac(.eu) si-a schimbat numele de pe Facebook in unul de femeie, ca unii oameni cred ca el e Simona, ca el a facut INCA o pagina de FB, sau ca o sa mai stea cu numele Simonei inca 60 de zile. simona

Ca Antena3, televiziune de stiri pro PSD si anti-basiste, si-a modificat sigla si programul, pentru a transmite meciul Simonei Halep (eveniment sportiv), la concurenta cu Eurosport, punand accent pe prezenta la turneul de tenis a premierului Victor Copy-Ponta. Ca fapt divers, Latrina3 a avut o audienta aproape dubla fata de Eurosport, pe segmentul finalei de tenis. Sper ca diferenta s-a datorat prezentei lui Cristian Topescu, ca si comentator al partidei.

Sau ca unele branduri cu pagini de Facebook s-au asociat cu momentele de expunere maxima ale Simonei, pentru a strange like-uri pe propriile pagini. Intre timp, articolul de pe IqAds a intrat in paywall, erau vreo 10 branduri mari, care, desi n-aveau legatura direct cu Simona Halep sau tenisul, s-au grabit sa fie “mandre de Simona”, cu un logo intr-un colt …

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

11 comentarii

 1. eu habar nu aveam că voi rămâne cu numele 60 de zile. Pur și simplu am facut-o in semn de apreciere. Dacă haterii ca tine inteleg altceva,e partea a doua.

  • Si tot in semn de apreciere ai facut si o pagina diferita de cea oficiala, nu ? Nu ti-a sunat nici un clopotel de alarma cand te-ai gandit sa-ti schimbi numele contului intr-unul de femeie ?

   Vezi ca incepe campionatul mondial de fotbal, care e jucatorul pe care il apreciezi cel mai mult ?

   • Nu îmi place fotbalul. Sincer, nici tenisul. Însă când un român ajunge așa departe, merită toată stima noastră. Eu am făcut ce m-am priceput. Că a fost greșit, am înțeles. Însă încercați să vedeți și după aparențe. Habar n-aveam că nu-mi pot schimba numele când și cum vreau eu…

 2. omul e un mega spammer. Campion absolut la postat articole in grupuri de facebook, cred ca am un screenshot care spune ca si-a postat un articol in 39 de grupuri.

  Asa cum mi-a dat invite in vreo 30 de grupuri in care nu voiam sa fiu.

  So, ce pretentii sa ai ? genul de om care face orice pentru un like.

  • Am dat o singură dată. Nu, nu fac orice pentru like. Nu mă cunoști și mă judeci.

   • ai dat de multe ori, nu o singură dată. Și da, te judec pentru chestiile ăe care le faci și în care mă implici. Gen, invitat în grupuri sau postat un articol în 39 de grupuri. Și da, nu te cunosc, dar asta nu te face mai puțin spammer.

   • Te-am invitat intr-un singur grup. Nu-ti place, e simplu, iesi afara si-mi dai unfriend, sa nu te mai spamez vreodata. e atat de simplu. Însă, decât să ne bălăcărim aiurea, mai bine să vorbim civilizat. Adică să nu ne certăm fără să ne cunoaștem. Ce zici?

   • nu, mi-ai dat în foarte multe. La unul singur te-am rugat să încetezi, dar nu era primul. Doar pentru că la primele am dat ignore, nu înseamnă că a fost unul singur.

    Și ok, ți-am dat unfriend. Dar nu ne bălăcărim aiurea, tu tot super spammer ai fost și ești.

   • Mulțumesc. Mă scuzi pentru deranj.

   • lasă-mă să mă gândesc un pic.
    ok, m-am gândit, nu te scuz.

Comentezi ?