Home / Evenimente / Cum poti sa joci fotbal cu Hagi

Cum poti sa joci fotbal cu Hagi

Sambata seara, ora 8 si-un pic, pe unul din terenurile de fotbal din Parcul Tineretului, vreo 14 bloggeri alergau o minge. Adunati ca de obicei, la intalnirea aproape lunara de sport-blog-meet, unii asteptau sa primeasca pase de la colegii adunati random intr-o echipa, ca sa impresioneze cu ratarile lor audienta formata din doua fete, o rezerva si un fotograf, care stateau si comentau pe margine.

Pe la 8 si jumatate, dupa 2 sprinturi, un dribling jumatate si 3 pase la adversari, fix in momentul in care ma pregateam sa sarbatoresc ca suntem cu doar un gol in dezavantaj, ne trezim cu cativa oameni pe margine, care intra pe teren si incep sa faca ceva galagie.

Motivul ?

Ne-am trezit surprinsi de aparitia lui Gica Hagi la terenul nostru de fotbal, ca parte din campania Pepsi Next 11, in cadrul careia cei care isi inscriu “echipa de fotbal” in aplicatie si anunta unde si cand vor juca, pot castiga premii (doze Pepsi, mingi cu autograf sau echipamente ca cel din poza) sau poti fi vizitati de catre Hagi, daca se numara printre cele 3 echipe norocoase, care pot schimba cateva pase cu cel mai mare fotbalist roman.

Pana acum sunt 1386 de inscrieri, azi e ultima zi de participare si ultima saptamana de concurs. Poate aveti noroc :)

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

Comentezi ?