Home / Chestii misto gasite pe net / 3 proiecte noi de travel blogging

3 proiecte noi de travel blogging

1. Duba Libre. O fata creata si 3 baieti (Alex, Radu si inca unul, misterios), o duba Volkswagen, 16.000 de km, 16 tari, raliul Mongoliei. Si cu asta am spus aproape tot. duba libreCe e interesant la proiectul asta e ca promit foarte multe materiale foto si mai ales video. De urmarit si sprijinit (mai sunt locuri pentru sponsori si suporteri).

2. UnAnHaiHui. Anca Duse, Advertising Manager la TUI TravelCenter si Bogdan, iubitul ei, si-au luat un an sabatic pentru a vedea si explora multe locuri in care visau sa ajunga de mult timp. Un an, 25 de tari, 60.000 de kilometri, peste 200 de locuri unice despre care vor scrie.

Ce e interesant la proiectul asta e ca a inceput deja, sunt vreo 20 de articole publicate, iar Anca a lucrat aproape un an la planul de desfasurare, de la locuri si oameni de contact, pana la excursii, pericole si specialitati locale.  Eu am ramas cu gura-cascata la articolul despre snorkeling in Barbados. Alt fapt interesant e lipsa de internet decent din partea aia de lume Caraibe-Cuba.

cjx-20143. CJX. Dan Ciulea si Gabriel Aldea, bloggeri clujeni. 20 de foste sau actuale capitale culturale europene. Know-how pentru candidatura Clujului pentru Capitala Culturala Europeana in 2021. Start: 21 iunie. 

Ce e interesant la proiectul asta e traseul (Cluj-Napoca – Kosice – Wroclaw – Plzen – Linz – Graz – Maribor – Genoa – Torino – Marseille – Donostia – Guimaraes – Lille – Mons – Luxembourg – Essen  – Leeuwarden – Aarhus – Stavanger – Cork – Liverpool) si ideile pe care le vor culege pe parcurs.

Si ma gandesc sa  fac si eu ceva, cu castele…

4 comentarii

  1. Nu stiu daca e nou sau nu dar sunt si eu plecat de 2 luni de zile cu bicicleta prin Asia Centrala, pana acum 4000 de kilometri prin Bulgaria, Turcia si Iran si blogging-ul e aproape la zi :)

Comentezi ?