Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Trailer comentat "Captain America" + concurs!
Home / Filme / Trailer comentat “Captain America” + concurs!

Trailer comentat “Captain America” + concurs!

captain americaAaaaam revenit cu un nou episod de “Trailere comentate“, de data asta cu 2 premiere: filmam cu fundal tip chroma (stam ca ecologistii, cu spatele pe verde) si avem un concurs cu premii in cate un tricou original “Captain America”.

Filmul apare in cinematografe vinerea viitoare, pe 4 aprilie, iar intrebarea concursului se gaseste in video, undeva printre informatiile serioase prezentate de catre Vlad si incercarile mele de glumite. 

Cel mai amuzant raspuns la intrebarea concursului poate castiga tricoul (via Forum Film) cu scutul capitanului blond pe spate, daca participati pana pe data de 2 aprilie, ora 23:00. Pe 3 anunt castigatorul, ca sa puteti veni la film impreuna cu tricoul si prietenii.

Pentru cei care nu se grabesc, concursul lui Vlad dureaza pana pe 7 aprilie.

Bonus: selfie-ul de la filmare

selfie captain america

Citeste si asta

#SELFIE (2014) – Trailer comentat

Cel mai recent film romanesc produs si distribuit de MediaProPictures, un film care are mari …

9 comentarii

 1. Captain Romania are puterea de a fura. Scutul lu Captain America este sa protejeze pe “sefu” de gloante si alte alea. Dar cine protejeaza scutul impotriva hotilor?

  PRIETENE, NOI NU FURAM
  CAND E GREU, NE ADAPTAM

  (replica din roboti)

 2. STANESCU ANA MARIA

  Captain Romania are super-puterea de a folosi cele cinci elemente apa, aer, pamant, metal, foc.

 3. Captain Romania are puterea de a controla fiarele. Atat pe cele vechi, cat si maidanezii din toate colturile tarii.

 4. captain america ar avea puterea de a baga dinamo in champion league

 5. Cert e ca nu o sa aiba nevoie de masca ca o sa-i lase el masca pe straini, cu puteri ca “mana ciorditoare” (ceva gen Mister Fantastic, doar ca specializata in ciordit), sau ochii cu raze portocalii (cu siguranta pentru ca ar fi sponsorizat mituit de PDL).

Comentezi ?