Home / Chestii misto gasite pe net / Distruge chestii cu tancul lui Arnold Schwarzenegger

Distruge chestii cu tancul lui Arnold Schwarzenegger

Omaze.com e un site de promite vizitatorilor ca pot avea sansa de a castiga si face parte din evenimente si experiente unice in viata, pe care nu le-ai fi putut avea in mod normal, in viata ta de zi cu zi, de muritor de rand.

omaze

De exemplu, ai putea sa petreci cateva ore invatand tehnici de actorie de la Denzel Washington, ai putea stai la taclare cu Gwen Stefani, sa inregistrezi un hit muzical, alaturi de Usher sau sa petreci cateva ore pe platourile de filmare ale studiourilor din Hollywood sau acces in backstage la “The Colbert Report”, “The Daily Show with Jon Steward“si alte show-uri sau premiere.

Ba chiar o sesiune de “gatit”, alaturi de actorii din “Breaking Bad”. Dar sansa asta s-a dus deja.

Si multe alte experiente de genul asta, pentru care te poti inscrie in tragerea la sorti, pentru doar 5 $/experienta. Un singur om castiga, ceilalti isi pot incerca sansele cu alte experiente, iar o parte din banii stransi se duc catre cauze sociale.

Si care e faza cu Arnold Schwarzenegger ?

Viralul de mai jos, cu peste 8 milioane de vizualizari. Daca ai noroc, cu 5 dolari poti sa te plimbi cu tancul lui Arnold Schwarzenegger si sa strigi “hasta la vista, baby” dupa ce distrugi un taxi, CD-uri cu manele sau mega folii cu bule. Fun, fun, fun.

Citeste si asta

Diferente. Happy de Bucuresti vs Alba Iulia

Cred ca trendul de inceput de an e sa faci o replica video a videoclipului …

Comentezi ?