Home / Diverse / De ce as vrea ca Razvan Burleanu sa devina noul presedinte FRF

De ce as vrea ca Razvan Burleanu sa devina noul presedinte FRF

razvan-burleanu-300x200Cu Gica Popescu la zdup (pacat de cariera de super fotbalist), Mircea Sandu la pensie presedinte onorific cu 6000 de euro/luna, iar ceilalti candidati cu ceva dosare in asteptare pe la DNA, se pare ca favoritul pentru postul de presedinte FRF post Mircea Sandu este Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romana de minifotbal, cam singurul ramas 

Ocazie cu care m-am activat si am citit cate ceva despre el si federatia romana de minifotbal. Si am gasit cateva motive pentru care tipul asta mi se pare simpatic si competent.

  • E presedintele Federatiei Romana de minifotbal, (care reuneste in jur de 30.000 de jucatori si 2.000 de echipe) dar acelasi timp si presedintele Federatiei Europene de Minifotbal, (cu 29 de federatii nationale si peste 1.000.000 de jucatori). Daca atatia oameni din UE (Anglia, Germania, Spania, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Grecia) au avut incredere sa aleaga un roman ca presedinte de federatie, atunci cred ca putem sa avem si noi. 
  • Romania a castigat Campionatul European de minifotbal, consecutiv, in ultimii 3 ani. Daca la miuta stam asa de bine, poate ii transferam pe cativa la “nationala mare” si scapam de unii figuranti. Daca se poate si mai vor.
  • Intr-un interviu din noiembrie 2013 a declarat pentru adevarul.ro, ca a decis sa candideze pentru sefia FRF din “indignarea profundă faţă de ceea ce se întâmplă şi din dorinţa de a pune la dispoziţie o alternativă serioasă. Nu candidez pentru imaginea mini-fotbalului. În sens ocult nu se află nimeni în spatele meu. Din punctul meu de vedere, Mircea Sandu ne-a adus la sapă de lemn, atât din punct de vedere moral, financiar, cât şi în ceea ce priveşte performanţele. El nu ar trebui să îşi aroge niciun merit în ceea ce priveşte succesul echipei naţionale din anii ’90, acest lucru fiind posibil datorită managementului din anii ’80”. Trebuie sa ai ceva cojones sa afirmi public asa ceva despre Nasu’ Sandu, care conduce caracatita FRF ca si cand ar fi feuda lui personala. Apropo, AJF Prahova tocmai i-a dăruit lui Mircea Sandu un tablou uriaş cu chipul lui. Bravo, tovarase!
  • Are blog actualizat la zi, scrie corect, concret si la subiect. Si pagina de Facebook. Nu e foarte activ, dar macar e o schimbare si un inceput de transparenta publica. 
  • Programul pentru FRF este public pe blog, foarte bine structurat. In echipa de management apar cativa specialisti straini si fosti fotbalisti romani al caror CV suna destul de bine. Chiar si Victoras Iacob.
  • Pentru prestatia din video-ul asta.

Pazea, s-ar putea sa avem un presedinte-manager la FRF, nu doar un presedinte-combinator. Mai stii, poate face o ancheta interna si ne trezim cu noi chiriasi la brutarie Poarta Alba sau Jilava.

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

2 comentarii

  1. a ajuns, bravo lui

Comentezi ?