Home / Fun / Cat costa sa inchiriezi autostrada A3 daca esti Nicolas Cage ?

Cat costa sa inchiriezi autostrada A3 daca esti Nicolas Cage ?

nicolas cageSe da urmatoarea stire de pe Digi24: CNADNR a câștigat 610 euro pentru scena cu Nicolas Cage de pe autostrada București-Ploiești.

Filmarile la scena in care Nicolas Cage este arestat de catre politie in „The Dying of the Light” au durat 9 ore, timp in care autostrada a fost inchisa pe o portiune de 13 kilometri.

Cifre: 610 euro, 13 kilometri, 9 ore. Fara spaga.

67.7777777778  de euro pe ora, pentru 13 kilometri. Rotunjind la 68, ar iesi cam 5.2 euro pe kilometru inchiriat de  A3.

Pentru un actor de calibrul lui Nicolas Cage, celebru mai ales pentru faptul ca e in stare sa accepte orice rol, indiferent de cat de prost e scenariul.

Tot tronsonul Bucuresti-Ploiesti, de 62 de km, ar costa 322.4 euro/ora. Daca as vrea sa am autostrada mea pentru toata ziua (organizez nunti, botezuri, aniversari in camp, party pentru galeria Petrolul Ploiesti, cel mai mare sotron din lume, cel mai lung dans al pinguinului), m-ar costa 7.738 euro/zi. Tot anul: 2.824.224 euro. Fara spaga.

Conform stirii de pe Digi24, fiecare kilometru de A3 a costat, in medie, sapte milioane de euro (434 total). Fara spaga.

Conform datelor publicate pe CNADR, tronsonul Bucuresti – Ploiesti este evaluat la 421 milioane euro. 183.3 milioane euro (sectiunea 1, 19,5 km, Bucuresti – Moara Vlasiei) + 238 milioane (sectiunea 2, 42.5 km, Moara-Vlasiei-Ploiesti). Fara spaga.

La banii astia, daca Nicolas Cage se tine de treaba si joaca non-stop in orice fel de film, pe tot tronsonul Bucuresti-Ploiesti, ne scoatem banii in 150 de ani. Pare o afacere buna.

Nu va faceti griji pentru el, se spune ca e nemuritor.

 

poza via pinterest, board cu fan work NC

#trolololo

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?