Home / Chestii misto gasite pe net / De ce nu e bine sa faci pariuri legate de fotbalisti

De ce nu e bine sa faci pariuri legate de fotbalisti

Cazul 1.

Acum vreo 2-3 saptamani, enervant de lehamitea cu care joaca Bogdan Stancu in meciurile nationalei (si in general, dar la nationala e mai important), am zis ca pun pariu pe o bere ca Bogdan Stancu, marele atacant al Romaniei, nu va da nici un gol in oricare dintre cele doua meciuri de la barajul cu Grecia.

Norocul meu e ca nimeni nu a avut curaj/chef atat de multa incredere in Bogdanel, care a marcat totusi, un gol norocos. Berea a ramas atunci la mine :) 

Cazul 2.

Mitch Jordan, un pusti in Anglia, enervat de ratarile lui Nicklas Bendtler, (atacant la Arsenal) a promis/facut un pariu mai ciudat pe twitter, in data de 4 decembrie 2013:

Din pacate pentru el, Nickas Bendtler a marcat primul sau gol chiar in meciul dintre Hull City si Arsenal. Primul lui gol, dupa o perioada lunga de ratari, accidentari si imprumuturi pe la alte echipe.

Nasol moment. 
Dupa o avalansa de mesaje de incurajare, misto-uri si provocari sa se tina de cuvant, Mitch a asteptat pana s-a facut noapte, si-a luat inima in dinti, o pasta de dinti in mana si …

pariu pierdut mitch

Acum e trending pe twitter si pedepsit acasa …
via

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

Comentezi ?