Home / Online / Terminati cu spamul de sarbatori de nume!

Terminati cu spamul de sarbatori de nume!

Ceea ce unora li se poate parea un gest dragut si un semn de simpatie, mie mi se pare o lipsa de originalitate, un gest stupid, inutil si o noua metoda de spam pe Facebook.

Nu prea inteleg eu de ce e asa important sa sarbatorim ca avem acelasi nume cu niste mumii disparute acum mii de ani, mai ales daca existenta lor nu este foarte sigura sau foarte importanta, dar e bine ca folosim orice motiv, cat de mic ar fi el, ca sa sarbatorim cate un eveniment care se intampla in fiecare an, fara intrerupere: onomastica. 

Prilej de avalanse de mesaje de tip “LMA”, #fieca, “sa traiesti cu numele” (o prostie de urare, prefer sa traiesc cu multa sanatate, cu o bruneta sau cu cardul plin), toate atat de originale incat pot fi aruncate direct in folderul de copy-paste.

N-am nimic cu mesajele originale, personalizate pentru fiecare, dar porcarii de genul chestiei din poza (nu e caz singular) deja e prea mult. Pacat de melodie, Robbie n-are nici o vina :P

In loc sa stau linistit si sa ma bucur ca am acelasi nume cu cateva sute de mii de romani si 2 arhangheli imaginari, trebuie sa stau sa resping tag-uri pe facebook si sa dau unfollow la discutiile de pe niste statusuri de LMA, unde sunt bagat la gramada cu inca cateva zeci de necunoscuti. Daca fiecare se apuca sa comenteze, ghici cate notificari se aduna …

Ma simt atat de special! Am 12 tag-uri la gramada! E atat de cool sa primesc atatea notificari de la straini!

Deja e prea mult.

Daca vrei sa urezi cuiva ceva de ziua de nastere sau onomastica, te rog eu sa renunti la porcarii de genul asta. Da un mail, trimite un sms, da un telefon (oricum sunt multe gratuite), trimite un zambilici pe whatsapp, da-mi un mesaj privat pe Facebook, dar nu mai bagati toti sarbatoritii in aceeasi oala cu  notificari.

Pentru ca e SPAM! 

Va rog eu, nu fiti prosti si spameri. Nu de onomastica. Apreciez gestul, dar nu e ok.

Si in niciun caz, daca ai grija de pagina unei companii, nu mai da tag la toti “sfintii” din lista ta de prieteni!

Grumpy Auras

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

1 comentariu

  1. arhanghellii mihail si gavriil sunt ingeri capatenii de cete ingeresti. Sfantul Mihail are legatura cu trecerea in in lumea mortilor si alte chestii asemenea.

    In rest sfintii se sarbatoresc cand mor …. deci e un fel de parastas si cam toti oamenii care ureaza ceva de onomastica sunt niste cretini notorii care se dau religiosi sau habar n-am ce vor sa demonstreze. in rest sunt de acord cu tine :)) niste idioti :))

Comentezi ?