Home / Evenimente / Azi incepe Festivalul National de Improvizatie!

Azi incepe Festivalul National de Improvizatie!

impro festSaptamana asta am programul ocupat pentru toate serile, prevad ca o sa fac febra musculara la mandibula, de la prea mult ras.

Incepand de astazi si pana duminica se desfasoara prima editie a ImproFest,  Festivalul National de Improvizatie, ce contine: 

  • Peste 100 de improvizatori formând 18 echipe din 6 orașe din România vor juca în cele 7 zile de festival
  • 22 de spectacole de improvizaţie, din care 1 reuniune dupa 10 ani (Spartak Cehov vs. Shakespeare United) și 2 evenimente speciale în cadrul categoriei All Stars
  • Workshopuri de weekend dedicate publicului, întâlniri între actori, discuţii și petreceri

Timp de 7 zile, pe scena teatrului din Centrul Vechi vor avea loc spectacole susţinute de 18 trupe din orașe precum Iași, Craiova, Târgu Mureș, Targoviște, Cluj și București, iar în deschiderea Festivalului vor juca, în reprezentaţie unică și specială, primele 2 trupe de improvizaţie din România, antrenate în urma cu 10 ani de cunoscutul regizor de teatru Vlad Massaci, cel care a pus bazele improvizaţiei în România.

Biletele la un spectacol individual costă 10 lei, un abonament de o seară (ce oferă acces la toate cele 4 spectacole din acea seară) costă 30 de lei, la fel şi biletul la All Stars Shows de sâmbătă şi duminică.

Biletele și abonamentele pot fi achiziţionate prin intermediul reţelei Eventim.

Gata, v-am facut program de seara. Sa veniti pregatiti cu batiste sau servetele, se lasa cu lacrimi si galagie!

Citeste si asta

Aseara s-a intamplat ceva ciudat la Antena1

Da, aseara s-a intamplat ceva ciudat la TV. Pe Antena1 s-a difuzat “Totul e permis“, …

Comentezi ?