Home / Diverse / Ce am invatat eu din ziua de ieri

Ce am invatat eu din ziua de ieri

Greselile se platesc. A mea a fost ca nu m-am documentat indeajuns, pentru concertul de miercuri seara. Imi asum greseala. Am citit in graba cateva informatii generale, mi-a placut conceptul spectacolului, asa ca m-am dus sa vad despre ce e vorba. Am scris pe blog ce mi-a placut si nu mi-a placut, intr-un mod sincer dar superficial. Si mi-am luat-o din toate partile. Unele pareri si critici au fost intemeiate, le respect si inteleg punctul de vedere, unele mi-au respectat dreptul la opinie si faptul ca MIE nu mi-au placut anumite aspecte si exagerari, altele au fost doar niste atacuri si injurii gratuite. 

Unii pot scoate foarte usor cuvinte si fraze din context, pentru a fi reinterpretate in interesul personal. Fiecare intelege ce vrea si poate, dar mai ales ce le convine lor sa retina dintr-un articol cu plus si minus.

Unii abia asteapta sa faci un pas gresit, ca sa te atace si sa-ti arate ei de ce sunt mai buni, mai destepti, mai cu mot (being Doctor Obvious).

Sa nu mai scriu articole la primul impuls. Nu e prima data cand gresesc, grabit fiind sa dau “publish”. Nu e ok, trebuie sa am mai multa grija atunci cand imi aleg cuvintele pe care vreau sa pun accentul. “Pomelnic” nu a fost un cuvant potrivit, chiar daca a atras foarte mult trafic si atentie.

Uneori, in loc sa fac o gluma proasta, ar fi mai bine sa ma abtin. Unii s-ar putea sa nu aprecieze sau sa nu inteleaga poanta. Nici umorul negru.

Am un simt critic foarte dezvoltat si intoleranta la mesaje de propaganda. Daca ar fi un campionat de gasit defecte, probabil m-as clasa pe podium. O s-o las mai moale si o sa incerc sa ma bucur mai mult de partile bune. Deja lucrez la partea asta.

Am aflat ba  ca sunt manelist (adica nu-mi place rock-ul), ba trancer (pentru ca am dat un like la pagina lui David Guetta). Am dat like si la paginile lui Nicu Alifantis si Marius Matache, dar asta nu ma face neaparat folkist.

Roger Waters are ultrasi. Unii sunt cam la fel de agresivi pe net ca microbistii.

Fanii nu prea dau click pe bannere cu link-uri de afiliere.

 

 

 

11 comentarii

  1. Usor offtopic. Daca oamenii spun ca esti trancer ca ai dat like paginii lui David Guetta, zi-le ca sunt prosti facuti gramada. Si pe asta mi-o asum.

  2. Eu am pentru maine un post cu indicatii pentru cum sa fiu citita pe blog, scris acum cateva zile. Pot sa te citez cu unul dintre paragrafe?

  3. Urmeaza sa afli ca esti manelist pentru ca mergeai prin piata si din greseala ai auzit 2 versuri dintr-o piesa a lui Salam care urla de la o taraba oarecare. Si tie iti pasa tare de tot.

  4. ahahahaa, ce tare esti! “asii blogosferei” care au comentat despre tine sunt doar frustrati ca de cand s-au mutat in provincie nu le mai pica asa de multe “piscoturi”. in rest, tu sa fii sanatos, sa mai mergi pe la concerte si sa scrii si de bune si de rele (atat timp cat nu esti platit sa faci reclama).

Comentezi ?