Home / Chestii misto gasite pe net / De ce imi place Google Hangouts

De ce imi place Google Hangouts

Pentru ca sunt fan Google.

Pentru ca, pe langa functionalitatea de web conference privat sau live stream, pe langa optiunea de a salva video-ul in youtube si faptul ca poate fi folosit la fel de bine si de pe computere sau telefoane cu Windows, Android sau iOS, Google Hangouts are si o colectie tot mai mare de aplicatii care se pot instala cu cateva click-uri si cu care poti face video-conferintele mult mai productive, atractive sau amuzante.

Si pentru ca ne-a ajutat sa punem in practica mult mai usor ideea din spatele proiectului cumcomentezi.ro (momentan in vacanta, revenim prin toamna).

Partea si mai interesanta e ca unele aplicatii de Google Hangout pot avea si rol de marketing sau asistenta in vanzari. Ca aplicatia asta de la Toyota, cu ajutorul careia poti sa-ti customizezi masina dorita, sa ceri parerea prietenilor sau chiar sa ceri ajutorul cuiva specializat. Momentan e doar un prototip, dar va fi disponibila public, in curand.

Iti plac basmele cu Feti Frumosi sau povestile din copilarie ? There’s an app for that!

Cei mai religiosi dintre noi pot sa citeasca Bibila in grup. Sau poti sa joci table cu prietenii. Sau poti sa conduci un camion cu lapte pe strazile mapate in Google Earth. Sau poti sa iei lectii de gatit .

Pentru cine vrea sa gaseasca si mai multe aplicatii de Hangouts, exista chiar si un director neoficial. Pretty cool, huh ?

Citeste si asta

Lightshot: o recomandare de soft/extensie de screenshot

Cu ocazia anuntului ca pluginul de Chrome pe care il aveam instalat, Awesome Screenshots, isi-cam-face-de-cap-cu-datele-noastre-asa-ca-l-am-dezinstalat, va …

Comentezi ?