Home / Online / Cum sa scapi de hashtag-uri pe Facebook

Cum sa scapi de hashtag-uri pe Facebook

silencer chromeSau orice statusuri cu nori, pisici, dulcegarii si alte cuvinte care se gasesc mult prea des pe Facebook. Ieri am descoperit (via George Stoica) o extensie de Chrome numita Silencer, care promite ca este “the easiest way to mute spoilers, people, hashtags, terms and phrases on Twitter and Facebook. It lets you mute and filter any content you want out of your Twitter stream or Facebook news feed.” 

Altfel spus, e un fel de adblock pentru cuvinte, hashtaguri sau grupuri de cuvinte, pentru Facebook si Twitter, daca folosesti browserul Chrome de la Google. Instalezi aplicatia, bagi pe mute niste cuvinte, si gata, ai un newsfeed mult mai curat linistit.

Update: poti sa blochezi chiar si dupa “#”. Asa esti sigur ca nu mai vezi nici un status cu hashtag-uri, indiferent de cat de multe sunt!

Ahh, daca stiam de  Silencer acum vreo 2 saptamani, ce bine era …

Din pacate, Silencer functioneaza doar cu  filtrari de cuvinte, nu si pe filtrari de poze. Asta e, poate la versiunea nr 2 va introduce si optiunea de a nu mai afisa poze cu norii pozati seara, poze cu bebelusi, duckface sau… magnetul  like-urilor: pozele cu pisici.

Partea buna e ca Silencer are deja cateva seturi de filtre presetate, in special pentru a nu afisa spoilere sau mesaje legate de cateva dintre cele mai urmarite seriale la TV si pe retelele de socializare: Game of Thrones, Mad Men sau Arrested Development (de ultimul n-am auzit).

 

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …