Home / Diverse / Cum dezactivezi Voice Talk powered by Vlingo

Cum dezactivezi Voice Talk powered by Vlingo

voice talk vlingoUndeva in top 3 “”cele mai enervante optiuni”” pe care le are Samsung S2-ul meu este o porcarie de aplicatie  de comanda vocala, care topaie pe tot ecranul, de fiecare data cand inchid vreo aplicatie si apar butonul “Home” de 2 ori. Asta n-ar fi chiar asa deranjant, problema lui e ca e setat sa ma repete, “cu voce tare”, de fiecare data cand porneste, aceeasi fraza “what would you like to do?”, indiferent daca telefonul era dat pe silent, cu sonorul la minim sau pe profilul normal.

Si au fost cateva situatii in care a trebuit sa-mi cer scuze fata de cei prezenti in aceeasi incapere cu mine, pentru galagia pe care o face telefonul meu, cel prea sensibil la doua atingeri. 

Vlingo, aplicatia din spatele Voice Talk-ului, e un fel de Siri de android, care n-a reusit in viata.

E ca e un musafir nepoftit, apare cand are chef el si trebuie sa-l izgonesti de fiecare data, sa inchizi usa si ferestrele, ca sa fii sigur ca nu ruleaza undeva in background/asteapta in fata usii. Primul pas a fost sa debifez tot ce se poate debifa in aplicatie, in ideea ca … daca ii interzic sa mai urle, o sa stea cuminte in lista de aplicatii si o sa-mi asculte vocea mea suava doar atunci cand o sa am nevoie de el.

Dupa debifarea optiunilor din aplicatie, doar topaie pe ecran, ca un pop-up enervant. Fara galagie si discurs, doar cu un bip la lansare.

Azi m-am suparat, a aparut de 3 ori in nici 15 minute, asa ca l-am dezactivat de tot. Adio si sa nu mai aud de tine!

Solutie e simpla: intri in lista de aplicatii si dezactivezi sau dezinstalezi orice are “”Vlingo”, “Voice talk”  sau “Voice command” in nume.

 

 

Comentezi ?