Home / Evenimente / Plec la Londra pentru Socialbakers Engage 2013 Conference

Plec la Londra pentru Socialbakers Engage 2013 Conference

engage2013slideAhh, Londra. Ce oras frumos si plin de hashtaguri sau adrese de site-uri sau pagini de Facebook…

Anul trecut, prin februarie, plecam la Londra cu mini-proiectul #London4, la TMF&A (Technology for Marketing and Advertising) Conference.

Anul asta am primit o invitatie la Socialbakers Engage 2013 Conference. Evenimentul dureaza o zi intreaga, va avea loc pe data de 23 aprilie, la Hilton London Metropole.

Printre speakeri sunt niste oameni de care n-o sa auziti prea curand pe la conferintele de la noi, care lucreaza la niste site-uri mici si necunoscute. O sa iau notite de la:

Si acum detaliile cele mai importante.

Biletul de participare e 390 de lire (GBP). By the power invested in me, am obtinut un discount pentru cei care vor sa vina cu mine, de aproape 200 de lire. Adica pretul biletului scade la 195 de lire, daca te inscrii prin link-ul asta.

Eu mi-am luat deja bilet de avion (aproximativ 150 euro, e chiar ieftin) pentru perioada 20 – 24 aprilie. Vor fi 5 zile de plimbat prin Londra, din care una (cel putin pentru mine) va fi ocupata cu conferinta. Poate cautam cazare impreuna.

N-am nici un sponsor pentru excursia asta. Inca. Dar sunt deschis la orice propunere de colaborare, mai ales ca nu vreau sa fac poze (sau video-uri) doar cu telefonul :D

Citeste si asta

Live blogging at Social Bakers Engage 2013 Conference

Buna ziua si bine ati citit primul liveblogging bilingv pe care l-ati citit vreodata. Adica …

Comentezi ?