Home / Evenimente / 3 invitatii la 3 evenimente

3 invitatii la 3 evenimente

Pentru ca sunt mai multe, am facut o lista.

Prima invitatie. Miercuri 27 martie 2013, la The Hub, de la ora 10:30, se va lansa “Lecţia verde“, “primul manual digital realizat pentru sistemul de învăţământ din România și propune un curs ecologic interactiv pentru elevii claselor III-VII (copiii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani). Manualul e lansat la initiativa Holcim Romania, alaturi de Ministerul Educației Nationale. 

Eu am apucat sa rasfoiesc aplicatia de iPad saptamana trecuta, pare bine gandita si realizata, seamana putin cu lectiile de pe platforma AEL (mai exista?).  O sa apara si varianta de manual online. In cazul in care vrei sa afli mai multe despre initiativa, poti sa te inscrii pe site.

A doua invitatie: hai la plantat de fapte bune. Chiar daca plantarea de maine de la Armasesti s-a amanat, din motiv de ploaie (localitatea e in lunca si nu cred ca vrea cineva sa inoate pe acolo), te invit la urmatoarele plantari de puieti (niste copaci la adolescenta):

  • 6 aprilie judetul Prahova – localitatea Breaza (punctul de reper primaria orasului Breaza)
  • 30 martie judetul Arges – localitatea Tigveni (la cativa km de Curtea de Arges)

Pentru aceste actiuni sunt asigurate unelte si materialul saditor la fata locului, va trebui sa te ocupi tu de  transport si mancare. Munca, distractia si bloggerul voluntar se vor gasi acolo :D

Iata si calendarul de plantari pentru toate zonele din tara.

calendar plantari

Invitatia numarul 3: la Lectia Deschisa a modulului de Initiere in improvizatie, cu grupa de improvizatie din care fac si eu parte, ca si cursant incepator. Grupa, nu trupa. Adica o sa vedeti un fel de demo de lectie despre ce facem noi la cursurile de improvizatie. Dupa noi urmeaza un spectacol Improvisneyland si-un party.

Mai exact, o sa ma vedeti cum ma prostesc si incerc sa fiu amuzant, improvizand pe cateva teme primite de la traineri sau, si mai rau, din public. Eu am voie la maxim 8 prieteni invitati din partea mea, care sa ma aplaude sau, ca de obicei, sa faca misto de mine.

Inscrierile se fac in comentarii sau pe privat. Accept si spaga, in cazul in care vor fi mai mult de 8 doritori.

Toata nebunia se va intampla vineri, 29 martie, de la 19:30, la restaurantul Cocosu Negru, din Militari. Ca punct de reper: de la AGIP-ul de la Pacii, mergi pe strada Margelelor si opreste-te la numarul 61. Uite o harta.

Cine si unde vrea sa vina ?

Citeste si asta

De ce imi plac cursurile sau spectacolele de improvizatie

Mi-am adus aminte ca aveam un draft cu impresiile de la cursurile de improvizatie cu …

Comentezi ?