Home / Diverse / Unde poti sa faci copii dupa cartela de acces in bloc ?

Unde poti sa faci copii dupa cartela de acces in bloc ?

Nu stiu de ce aveam impresia ca e foarte greu sa faci un amarat de duplicat pentru cartela de intrare in bloc. Aveam impresia ca trebuie sa stau sa astept sa apara administratorul salvator calare pe un breloc alb, cel care detine adevarul absolut si matritele pentru fiecare cheie, indiferent ca e vorba de interfon, de cheia de la apartament, de la ghena sau de la cutia postala.

Noroc ca mi-a trecut prin cap sa intreb pe Facebook si noroc ca prietenii mei sunt mai descurcareti ca mine. Asa am aflat ca pot sa fac copii dupa cartele si fara sa apelez la administratorul pe care il vad din an in Paste, dar si atunci in programul impus de el. 

Asadar, am aflat ca se pot face copii dupa chei si cartele fara prea mari probleme, la unele centre de multiplicat chei.  Important e sa ai o cartela care inca functioneaza. Exista un aparat cat un nokia 3310 care stie sa faca copy-paste la codul de acces. Scanezi cartela “mama”, aparatul retine codul, scanezi cartela “fiica”, aparatul trimite ADN-ul in duplicat. Dureaza cam 10 secunde si costa intre 10 si 15 RON.

De la stanga la dreapta: cartela veche, care s-a demagnetizat (sau a dat ortu’ blocului), cartela unui coleg de apartament (am inteles ca nu s-ar mai face) care a servit ca model si cartela noua, juniorul mai mic si mai rotund, care a “furat meserie” de la parinti.

copii chei

 

Eu am rezolvat la centrul de multiplicari chei din zona Timpuri Noi, langa CEC si Mega Image-ul nou aparut pe Mircea Voda. Am inteles ca mai exista un loc la Tineretului, pe langa sediul ING. Si inca unul in Piata Salajan.

La astea se adauga centrul de multiplicat chei din magazinul Obor si inca unul la Lujerului, la SIR, intrarea dinspre Bulevardul Uverturii, la “Xerox”. Plus unul pe Lizeanu, aproape de OMV.


Alte locatii, in alte zone, mai stiti ?

Ajutati oamenii care vor ramane fara cartele sa nu stea in frig, in fata blocului :P

Citeste si asta

Lightshot: o recomandare de soft/extensie de screenshot

Cu ocazia anuntului ca pluginul de Chrome pe care il aveam instalat, Awesome Screenshots, isi-cam-face-de-cap-cu-datele-noastre-asa-ca-l-am-dezinstalat, va …

12 comentarii

 1. fara o cartela mama nu se poate face duplicat?

 2. Poti sa spui mai exact unde la timpuri noi? te referi la mega image ul ala shop and go pe sincai? stiu zona dar nu prea stiu strazile si am nevoie urgeeent

 3. Caut si eu un loc sa fac 2 copii la o cartela magnetica de interfon, din aia albastra rotunda. Unde gasesc? Auras, nu am reusit sa inteleg unde pe Matei voievod….altii mai spun pe internet ca e un loc si la SIR…

 4. Am fost pe mircea voda. nu se poate copia, pentru ca nu se poate citi, mai inainte. e un model “mai nou”, pentru care nu au un aparat sa o citeasca. deci nu au cum sa scrie codul pe alta noua. vechile masinute cat un pachet de tigari nu stiu sa citeasca asa ceva, iar cum tehnologia ajunge tarziu la noi, oamenii nu le vor putea copia o vreme. decat producatorii, poate. o sa caut la firma care aduce interfoanele astea cu tag-uri de proximitate. (MENTIUNE: cartela pe care o am eu nu este ca cele din imaginea de mai sus, din articol. e modelul cu plastic mai gros si curbata usor la coada). Deci…nu exista solutie in realitatea romaneasca, cam asa sta treaba…

 5. Orice tip de cartela pentru interfoane si videointerfoane(blocuri, vile, etc).

  INFORMATII LA TEL. – 0755 702 280
  – 0726 969 008
  http://www.alarmasupraveghere.ro

  Cartele marca Electra, Genway, Resel, Commax, etc – optice sau magnetice
  Orice producator.
  Expediem oriunde in tara prin curier rapid sau posta romana.
  Se poate comanda si o bucata.

 6. Buna, nu stiti un loc de multipicat cartele si in judetul Suceava?

Comentezi ?