Home / Diverse / Sugestii de locuri unde poti sa-l ajuti pe Mos Craciun

Sugestii de locuri unde poti sa-l ajuti pe Mos Craciun

Astazi sunt bombardat de task-uri & deadline-uri, dar am gasit 10 minute sa pun cateva recomandari de locuri unde niste oameni simpatici incearca sa stranga dulciuri, jucarii sau bani pentru mai multi copii care vor avea un Craciun mai frumos anul asta.

O sa dau cu copy-paste din mailurile primite pe adresa redactiei de la oameni in care am incredere. Sunt subiecte despre care am promis ca voi scrie pe blog.

Un fel de guest-post-uri, direct de la sursa :)

Unu.

Lunea viitoare, pe 17 decembrie, Lucia, Vunk și Smiley vor sustine un Concert Caritabil pentru UNICEF.
Evenimentul va avea loc la Hard Rock Cafe, de la 20:30, iar invitaţiile pot fi obţinute în schimbul unei donaţii pentru copii (direct de la Hard Rock Cafe sau trimiţând un email de rezervare către Laura Petculet ( lpetculet[@]unicef.org)
Mai  multe detalii despre concert se gasesc pe pagina evenimentului.
Lucia, VUNK & Smiley - Concert Caritabil UNICEF

In timpul concertului va avea loc si o tombolă cu premii speciale din partea UNICEF şi a partenerilor săi (marele premiu este un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România).

Doi.

Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout  şi unele dintre cele mai apreciate vedete din România le dăruiesc o clipă de bucurie  copiilor din Centrul Comunitar Sfântul Vasile Casa Montessori.

daruieste o clipa de bucurie
Între 13 şi 21 decembrie, Răzvan şi Dani, Cătălin Botezatu, Simona Gherghe,  Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, Alexandra Bădoi, Anca Rusu, Cristina Dochianu, Iuliana Luciu, Alina Puşcaş şi Crina Abrudan vând preparatele din oferta de Crăciun şi Revelion Chocolat (cozonaci, praline, macaroons şi alte delicatese) pentru a-i face pe copiii din Centrul Comunitar Sfântul Vasile Casa Montessori să simtă magia Sărbătorilor.

Campania “Daruieste o clipa de bucurie” care va incepe pe 13 decembrie este initiativa lui Tudor Constantinescu, proprietarul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout, jurat in emisiunea Top Chef.
Primii care vor schimba studioul de televiziune cu deliciosul univers Chocolat vor fi Răzvan şi Dani, haioşii prezentatori ai matinalului de la Antena 1.
Toţi cei care vor să dăruiască o clipă de bucurie sunt aşteptaţi joi, 13 decembrie, să îşi întâlnească vedetele preferate la sediul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout din Strada Radu Beller, nr. 13.

Trei.
image001
Jucăriile de pluş dau glas dorinţelor copiilor din ţările aflate în curs de dezvoltare, precum România, Cambodgia, Vietnam, Bangladesh, Indonezia, Myanmar, Filipine sau Lituania şi ne spun că vor să meargă la şcoală!

Cum putem să le ajutăm în continuare?
•       Să cumpărăm o jucărie. Pentru fiecare jucărie de pluş cumpărată până pe 29 decembrie 2012IKEA Foundation donează 1 euro pentru educaţia copiilor.
•       Să donăm jucăria cumpărată.

Magazinul IKEA oferă posibilitatea clienţilor săi de a fi de două ori generoşi în cadrul Campaniei Jucăriilor de Pluş.
Este al treilea an consecutiv când magazinul IKEA din Bucureşti s-a alăturat campaniei internaţionale, anuale a Jucăriilor de Pluş, şi, ca în fiecare an, fondurile colectate vor fidonate către programele UNICEF şi Salvaţi Copiii din România.
Jucăriile VANDRING, BARNSLIG, GOSIG, FABLER, LEKKMRAT şi TORVA vă mulţumesc încă o dată!

Patru. Marți, 18 decembrie, în clubul Silver Church va avea loc un concert caritabil, în cadrul proiectului Pași către Viață.

Sub sloganul “Ține poveștile copilăriei departe de spital”, concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea și utilarea secției de oncologie de la spitalul Marie Curie din capitală.

Și-au anunțat prezența nume importante de pe scena muzicală contemporană: Alexandrina, Moonlight Breakfast, Vița de Vie, Les Elephants Bizarres, The Marker și Gojira. Gestul lor vine în întâmpinarea eforturilor depuse de cei implicați în proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se îmbolnăvesc de cancer și care ar putea fi salvați cu dotările necesare.

„Noi credem că faptele bune, oricât de mici şi oricât de puţine, puse împreună pot să facă minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decât grupuri de gesturi mici de la oameni mici şi mari care puse împreună s-au concretizat în proiectul ăsta: Paşi Către Viaţă”. 

Mai multe detalii pot fi găsite pe   www.pasicatreviata.ro

 

Cinci.

Anul asta se pare ca #suntmoscraciun pentru copiii de la Asociatia Ana si copiii. Poimaine, pe 15 decembrie voi avea ocazia sa impart cateva cadouri din partea Colgate-Palmolive.  Revin cu impresii, poze si detalii de la sacul locului.

Cica ma incadrez in fisa de post:

  • Blogger cu ras molipsitor si inima mare
  • Un “Ho, Ho, Ho” rasunator
  • Preferabil cu burta
  • Hobby: gift wrapping, carol singing, tree decorating
  • Postul nu necesita studii superioare
  • Postul nu necesita ore suplimentare

Angajam Mos Craciun!
Ho, ho, ho!

Citeste si asta

Brad natural de Craciun cu 80 lei

In caz ca marimea … bradului de craciun nu conteaza foarte mult si vreti neaparat unul …