Home / Diverse / S-a deschis sezonul de petreceri cu bloggeri

S-a deschis sezonul de petreceri cu bloggeri

Prima petrecere care a deschis perioada #GlowTweetMeet, unde m-am refugiat si eu, sa schimb agitatia de 1 decembrie din Bucuresti pe aerul curat de la Moeciu,

S-a ras mult, s-a dansat, s-a baut (nu spun cat, dar pun o poza patriotica)

si s-a continuat cu multe luminite si vopsea fosforescenta. Si multe jocuri de Monopoly, la care m-am remarcat rapid, ca fiind (ca de obicei) cel care-i invata pe toti cum se joaca si care iese mereu pe locul 2 sau 3.

E foarte frustrant, amuzant si ironic sa stii ca ai fost atat de aproape de victorie (doar de vreo 10-15 ori), ca depinzi de zarurile celorlalti si ca tot ce trebuie sa faca ceilalti pentru ca tu sa ajungi la primul milion e simplu: sa pice, macar unul, pe una din proprietatile tale de mare mogul imobiliar.

Da’ de unde, oameni ca Mariciu sau Popescu pot sa bage Loteria Nationala in faliment.

Noroc cu ultimul joc din ultima zi, abia atunci am reusit si eu sa castig. Altfel duceam cutia de Monopoly Milionaire la biserica, pentru sfintit, alungat demonii, ghinioane si zarurile mici.

Momentul sponsorilor care au pus avut grija sa nu bem apa rece de izvor: 2KC – Pastile AntimahmurealaBacardi Rum, berea StaropramenSiropurile 1883CSS24 si buzunarul meu, din care mi-am achitat cazarea si masa.

Mai multe poze pe blogdebere si prin profilele celor care au participat.

Ce-a fost a trecut, sa vedem ce urmeaza!

Domnul emogul Costin si-a adus aminte ca acum vreo 3-4 ani, cand era mai tanar si  avea motocicleta, mai facea diverse intalniri in care bloggerii se asurzeau reciproc cu talentul lor la chinuit vocal niste melodii celebre.

Unii au avut atat de mare succes incat n-au mai cantat de atunci, nici macar in baie, unii care mai au ceva talent si voce si-au facut trupe sau mai canta din cand in cand (StereoBites, Marius Matache, cei din Acoustic Bloggers) iar altii (adica eu) trebuie sa piarda pariuri ca sa lalaie ceva.

De la nasu’ mare Costin citire, pentru cine a dormit pe tastatura si n-a aflat inca de eveniment (nu de alta, dar s-a anuntat pe multe bloguri), anuntul oficial si marea strigare pentru adunare:

Duminica, 9 decembrie, incepand cu ora 19:00, la Route 66 (fost Coyote Cafe, Calea Victoriei nr. 48-50) va avea loc cea de-a treia editie Blog & Roll, cel mai popular eveniment de karaoke din blogosfera romaneasca.  Evenimentul marcheaza relansarea site-ului CAT MUSIC (catmusic.ro) si lansarea aplicatiei unei aplicatii pentru telefoanele mobile cu ajutorul careia iti poti exersa talentul de karaoke (iOS | Android – private beta).

Intrarea la eveniment este libera, insa conditionata de un comentariu in pagina de inscriere de pe site-ul oficial. La eveniment vor participa si trupe cunoscute care vor ajuta bloggerii sa treaca prin aceasta grea incercare de a se face de ras.

Vor fi si trupe vechi si consacrate precum Voltaj, insa si fete frumoase precum Ruby. Mai multe pe www.blogandroll.ro

Sunt curios daca Ruby e frumoasa si fara sa fii nevoit sa stingi lumina, la ce s-au referit cei din Voltaj in ultima piesa cu “sunt mic, mic, mic, dar nu-i nimic“, ce blogger citeste versurile de pe prompter si care stie melodiile pe de rost.

Asta daca ajung. Sper sa nu se fumeze. Prea mult …

Citeste si asta

Desperados party in tara

Pentru ca la prima petrecere din Bucuresti au fost cereri foarte multe, cei de la …

Comentezi ?