Home / Diverse / Maine incepe Folk Alba 2012

Maine incepe Folk Alba 2012

Pentru al doilea an la rand, un week-end din toamna este rezervat pentru cea de a 8-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, sau  Folk Alba, pe numele mic, dar asta doar pentru prieteni. 

Cum biletele s-au vandut s-au vandut in mai putin de o zi de la punerea lor in vanzare, nu-mi ramane decat sa anunt ca va exista si o transmisie live pe site-ul evenimentului si ca voi fi si eu prezent sambata si duminica pe acolo, deci sa va asteptati la cateva articole despre festival. Cum am facut si anul trecut (acum mi-am dat seama ca am scris 7 articole in 3 zile), pe tag-ul “folkalba“.

Abia astept sa ajung inca o data si la Cetatea Alba Iulia, de data asta in scop de documetare pentru viitorul site castelesicetati.ro, un proiect pe care sper sa-l lansez candva prin 2013.

Programul complet al festivalului se gaseste pe ForeverFolk. La fel si lista cu concurentii de anul asta.

 

Singurele parti proaste (pentru mine) sunt doua:

1. Maine (vineri) se intampla cele mai interesante recitaluri (Marius Matache & Folkband Imperfect, Mircea Baniciu, Vladi Cnejevici & Teo Boar, Nicu Alifantis (sunt fan)  + invitatii sai: Razvan Mirica, Virgil Popescu, Grupul vocal Jazzappella), pe care eu le voi vedea doar live.

Ajung la Alba Iulia abia sambata dimineata, la timp pentru concertele Tapinarii, Alexandru Andries si Plus Noi.  Duminica… Ducu Bertzi, Mihai Nenița si Paula Seling.

2 . A doua parte proasta e ca trebuie sa vin cu bani marunti de acasa.

Stiti … acolo e 3-4 lei o bere …

 

 

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art
Parteneri în organizare: Casa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAsociatia RYMAMuzeul National al Unirii Alba IuliaArt Café Downtown
Parteneri media: TVR ClujRadio România ActualitatiRadio ClujRadio Reîntregirea,romantic.FMItsy BitsyForeverfolk,Radio3Net.

 

Citeste si asta

Bloggerii canta la metrou

Premiera in blogosfera romaneasca: se pare ca un anume Make, un blogger cu cateva concerte …

Comentezi ?