Home / Evenimente / Bloggerii canta la metrou

Bloggerii canta la metrou

Premiera in blogosfera romaneasca: se pare ca un anume Make, un blogger cu cateva concerte la activ, a inchiriat (din banii de advertoriale, evident) doua statii de metrou pentru un nou concert cu bloggeri, denumit Acoustic Bloggers Underground.

Nici de data asta n-a fost singur, tot de partea microfonului fiind si numitele Anca Duma, Andra Zaharia, Sandra Clipea, Vlad Dulea, plus Radu Tudoroiu, care e de partea tobelor

Se pare ca  a avut ceva sprijin de la cei de la  Teatrul Masca,  care au organizat si un mini-vernisaj din fotografiile expozitiei TBF2 (Tabara Bloggerilor Fotografi). 

Socati de atacul de muzica buna din statia de metrou Unirii 1, cei prezenti acolo au aruncat cu cartelele in aer si au declarat ca vor reveni si maine, tot in jur de ora 12:30, de data aceasta la statia de metrou Universitate, pentru a protesta impreuna impotriva asaltului de fuegi si ler din perioada urmatoare.

Iata reactiile catorva dintre cei prezenti aflati astazi la metrou:

 

Pozele adevarate se gasesc pe facebook, in albumul domnisoarei Andra Zaharia. Cat a cantat ea, am facut eu pe fotograful de serviciu.

Poza care mi-a iesit cel mai bine e asta de mai jos. Nici eu nu stiu cum am reusit.

 Bonus: un dansator exotic, din Braila, prezent la eveniment :))

Citeste si asta

“The Wall” e un pomelnic muzical

Update: in urma reactiilor la acest articol, am scris cu ce am gresit si ce am …

Comentezi ?