Home / Filme / James Bond s-a cam ramolit

James Bond s-a cam ramolit

Nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand ma duc la cate un film cu super-asteptari si nerabdare, ma intorc dezamagit.

James Bond – SKYFALL – n-a iesit cu nimic in evidenta, totul a fost la locul lui. Cam prea la locul lui.

Zici ca e un film facut de PR-isti, sa nu supere pe nimeni, sa placa la toata lumea. Cateva explozii, cateva masini distruse, cateva scene de impuscaturi, 2-3 urmariri prin oras, cu masina sau motocicleta.

N-am mai vazut nici gadgeturi iesite din comun (serios, un mini radio cu localizare prin GPS cred ca pot sa fac si eu daca imi caut cartile de electronica din facultate), nici “omul rau” nu pare chiar asa de malefic (desi Javier Bardem joaca perfect rolul unui obsedat blond cu accese de nebunie, sarcasm si telecomanda la purtator), nici Daniel Craig pare ca nu mai are sarmul specific lui James Bond de a ameti femeile doar din trei vorbe si doua priviri (oare Sean Connery ce mai face ?) si nici M nu mai pare acea femeie cu nervi de otel care controleaza calm orice situatie. Si parca nici Severine (Berenice Marlohe) nu are “acel ceva” …

Un fel de concluzie personala: SKYFALL e un film bunicel daca nu te duci cu asteptari prea mari, un film care continua linia seriei (de 50 de ani!) James Bond, cu o coloana sonora marca Adele si cam atat. E doar un film de actiune cu un spion celebru si product placement bine facut. Ok si atat. Nu e WOW. Din pacate :(

Plictisometru (instrument de masurat cascatul la filme): 2,007 din 5.

Ca sa va mai inveselesc un pic, uite o poza cu mine la costum :D

Sper doar ca la urmatoarea continuare (pentru ca vor mai urma cateva filme) sa se schimbe macar actorul. Gata, Daniel Craig si-a facut datoria. Cred ca e momentul ca altcineva sa ii ia locul.

Dar cine ? 

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …

4 comentarii

  1. Mai, nu stiu ce asteptari aveai, dar mie mi s-a parut chiar ok ca au lasat SF-ul la o parte si s-au concentrat pe scenarii usor mai realiste. Pentru genul de filme cu multe explozii avem expandabilii 2 :P Pt SF si gadgeturi avem Batman.

Comentezi ?