Home / Evenimente / Cum se deschidea valiza lui James Bond din Centrul Vechi

Cum se deschidea valiza lui James Bond din Centrul Vechi

In caz ca va intrebati ce-i cu servieta aia mare din Centrul Vechi si cum se deschidea, agentii mei secreti au reusit sa intercepteze  regulamentul si etapele concursului de tip “treasure hunt”.

Old City – prima locatie 

Trebuia sa cauti masa branduita Heineken si sa spui parola “Crack the case”, iar misiunea a constat in a construi un castel din carti de joc. La finalul acestei probe, primeai o harta cu Centrul Vechi.

Hanu cu tei- cea de-a doua locatie

Din nou, trebuia sa gasesti masa cu branding Heineken, sa spui parola “Crack the case”, dupa care promoterul iti prezenta cea de-a doua proba. Trebuia sa realizezi un joc de domino din 7 piese. La finalizarea cu succes a acestei probe, puteai sa intri in posesia unei folii transparente care avea marcate doua locatii pe ea. Daca suprapuneai folia peste harta primita anterior, puteai sa descoperi urmatoarele doua locatii.

Van Gogh- a treia locatie

Aici te astepta un rus periculos, cu care trebuia sa joci un joc cu zaruri. Aveai la dispozitie trei incercari de aruncat cu zarurile astfel incat suma lor sa fie 7. La finalizarea cu succes a acestei probe, am primeai un coaster pe care sa-l folosesti in urmatoarea locatie.

Bound- a patra locatie

O domnisoara Bond langa bar iti punea la dispozitie o lampa UV cu care sa descifrezi mesajul de pe coasterul primit anterior si adresa urmatoarei locatii.

Bordello’s- a cincea locatie

La intrare te astepta o alta fata Bond, cu o aplicatie pe tableta, in care trebuia sa conectezi firele corect,  astfel incat sa nu explodeze bomba. La finalul probei, puteai sa primesti carduri razuibile cu cod.

Joia trecuta a fost ultima zi in care se puteau face inscrieri, iar seara s-a ales castigatorul. Mai degraba castigatoarea, pe nume Cornelia, care a castigat o excursie VIP la Londra.

Premiera celui mai recent film din seria James Bond – SKYFALL – va avea loc pe data de 26 octombrie. Abia astept :D

Citeste si asta

Tipul asta si-a photoshopat biletele la avanpremiera James Bond: Spectre

James Ware e noul meu erou, cel putin pana pe 3-4 noiembrie, cand se difuzeaza …

Comentezi ?