Home / Diverse / Poveste de gradinita

Poveste de gradinita

A fost odata ca niciodata, candva (sa zicem … acum X ani), intr-o gradinita mica (sa-i zicem Y),  un copil (sa-i zicem Z) foarte razgaiat. Avea o multime de jucarioare pe care le primise cadou de la parinti sau vecini, care-i cumparau jucarii tocmai pentru ca era printre putinii copilasi de pe strada lor.  Doar ca lui Z ii placea sa se joace in nisip doar cu cine vroia el sau doar cu cine ii dadeau voie parintii. Cu unii da, cu unii ba. Ce mai conta, cand jucariile erau la el ?

Dupa un timp, gradinita a crescut, au aparut si alti copii in gradinita Y: mai mici, cu jucarii mai putine (dar mai noi), care au inceput sa se joace intre ei, cu alti copii de la alte gradinite sau cu alti vecini, ba chiar si cu vecinii lui Z.

Vremea a trecut, ceilalti copii cresteau mari si se jucau impreuna si alte jocuri decat cele de  la inceput (mai mult sau mai putin frumoase, mai mult sau mai putin de echipa), iar vecinii au inceput sa-l cam ignore pe bosumflatul Z si pe prietenii lui, care deveneau tot mai frustrati, rautaciosi si invidiosi.

Si care se jucau din ce in ce mai putin, in lumea lor Y mica, cu jucariile primite in dar acum X ani…

Sfarsit

 


Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

4 comentarii

  1. … interesanta poveste! am cunoscut si eu la gradinita Y, colegi gen Z ! ;)

  2. Ar fi amuzant, dacă n-ar fi prea trist. Vezi că week-endul acesta fac o reuniune de grădiniță, tu de ce nu te-ai dus?

  3. Ma duc sa ma joc in alta parte, unde e mai frumos

Comentezi ?