Home / Evenimente / De ce sunt importante trezirile

De ce sunt importante trezirile

Cei care ma cunosc stiu cat de importanta este pentru mine trezirea de dimineata. Sunt matinal din mai multe motive: suna alarma de la telefon, tranteste cineva usa foarte tare sau (in week-end, pe la 9 si un pic) se aud boxele si galagia de la biserica.

De modul in care ma trezesc dimineata depinde cum ma voi simti pe tot parcursul zilei si realizez astfel cat de important e sa am telefonul pe silent si termopane.

Acum cateva zile, am acceptat o invitatie la care nu credeam ca ma voi duce. Am primit o invitatie la un mic-dejun secret. Stiu ca suna a experiment, insa nu suntem prea departe.

Stiu ca trezitul de dimineata este cea mai importanta parte a zilei, insa problema mea avea un singur aspect: orice autobuz luam, ajungeam prea tarziu. Am incercat cu metroul, insa am observat ca nu este suficient. Tarziu, dupa multe ore in RATB, cand ajungeam la destinatie, eram deja prea…

In ultimele saptamani am stat foarte mult in trafic, doar pe drumuri. La munte(le de oameni de la Metrou Unirii), la mare(a de masini de la Dristor), pe bicicleta, la semafoare. S-a intamplat sa am mereu cateva telefoane si nu am de ce sa ma plang din mai multe motive. Nu va spun motivele, pentru ca vreau sa va las in ceata.

Martea trecuta mi-am luat camasa albastra si am incercat niste biscuiti cu bloggeri, in timp ce stateam pe telefon, pe o conexiune la wireless, in primele minute. Au fost buni, insa in timp ce tastam, am ramas fara semnal. Am incercat si cu mobile internet si si-au facut treaba din plin.

Pe langa faptul ca imi place sa stau pe net in autobuz, in fiecare dimineata, experienta cu trezitul de devreme mi-a aratat doua lucruri: internetul e bun, trezirea e buna, iar combinatia e somnoroasa.

Sunt niste biscuiti – special conceputi – pentru micul dejun, iar acest lucru l-am observat într-un mod neasteptat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I-am mâncat.

 

 

Treptat.

Nu incerc sa fac reclama, nu ma pricep si nu cred ca lumea va incepe sa rupa blogurile doar pentru ca eu m-am apucat de scris. Adica as vrea, dar nu prea am trafic si relatii.

Povestesc doar o experienta, cum m-am plimbat – cu bine, sper – cu niste persoane matinale si niste biscuiti.

Pentru mine, experienta are o valoare atat personala, cat si profesionala. In Bucuresti nu ma plimbasem ca turistu’, in autobuz cu etaj. Imi place sa ma plimb cu autobuzul si o mare parte din plimbare a fost dimineata. Pe racoare. Cu Belvita la plimbare.

 

Observatie: Acest articol este un pamflet si trebuie citit ca atare.  Orice asemanare cu originalul este pur si simplu mancatoare. De biscuiti.

PS1: Radem, glumim, dar biscuitii astia de mic-dejun par destul de buni.

PS2: Video-ul cu plimbarea prin Bucuresti cu Double Decker-ul Belvita Start.

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …