Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Doua filme proaste | AurasMihai.ro
Home / Filme / Doua filme proaste

Doua filme proaste

Tot astept sa apara un film-parodie care sa nu se agate de tot felul de clisee si sa dea de pamant cu toate glumele, fazele si frazele folosite la maxim in majoritatea filmelor de 2 bani care ies de pe poarta Hollywood-ului. Pana acum n-am gasit nici unul care  sa tina linia dreapta si sa faca haz de necaz si de clisee.

“Dark Shadows” parea genul ala de film care poate sa faca misto de penibilitatea aia de “Twilight”. N-a fost sa fie asa, filmul asta zici ca e telenovela, cu Johhny Depp in rolul unui vampir ranit in dragoste, care se trezeste degeaba in prezent, si care se chinuie degeaba sa redevina sperietoarea de gaturi de oameni care a fost odata.

Singurul motiv pentru care merita sa te uiti la film e tipa in rochie rosie, care apare cateva secunde intr-un corset, incercand sa-l ameteasca de vampir, ca sa faca sex salbatic prin toata camera.

In rest, o mare plictiseala. Daca asta e comedie, atunci Twilight e documentar despre maidanezii din padure.

The Dictator.  Am ras la cateva glume bunicele din prima jumatate, in care tacanitul de Sasha Cohen Baron a atins cateva subiecte delicate, in stilul lui dement si zeflemitor. Am mai ras la faza cu Megan Fox (apare si in trailer) si cam atat. A doua jumatate din film devine o balarie pseudo-romantica, in care dictatorul nemilos se transforma intr-un arab mediocru, indragostit de o tipa care militeaza pentru libertatea celor pe care dictatorul ii asupreste. Un fel de o mie si una de nopti, in care printul mostenitor, decazut din drepturi si aruncat in randul oamenilor de rand este inlocuit de catre o marioneta controlata de al doilea om in stat.

Un film nerecomandat arabilor, americanilor super-nationalisti, evreilor, feministelor, femeilor insarcinate si mai ales pudicilor.

E ok daca esti in cautarea unei comedii usoare, de week-end, cu glume fortate si cu situatii create in mod artificial, pentru a sublinia glumele semi-idioate. Un fel de Borat cu barba si mai multe femei in uniforma.

Citeste si asta

“Domestic” e o mare plictiseala

Daca n-ai ce face cu banii si vreo 2 ore, daca vrei sa vezi o …

4 comentarii

  1. Primul film nu l-am vazut doar al doilea si cred ca tu nu ai simtul umorului… n-au mai fost de mult filme ca The Dictator…

Comentezi ?