Home / Filme / Un “Avengers” cu de toate, va rog

Un “Avengers” cu de toate, va rog

Cam asta se poate cere la casa de bilete de la Cinema City incepand de maine, 4 mai. Am vazut aseara “Avengers” la IMAX si mi-am dat seama de adevarul absolut: de ce ataca extraterestrii Pamantul!

Nu pentru ca am avea cine stie ce planeta (sigur sunt altele mai mari si mai frumoase prin galaxie), nici pentru ca suntem noi cine stie ce rasa speciala (suntem atat de prosti incat ne batem intre noi din tot felul de motive), nici pentru ca am avea cine stie ce resurse naturale.
Nu, nu. Extraterestrii vin la noi pe Pamant sa ne invadeze pentru ca noi avem SHAORMA. 
Altfel nu-mi explic de ce super-eroul Iron Man, dupa ce a aruncat o racheta nucleara in spatiu, dupa ce a distrus ditamai armata de monstruleti, dupa care s-a prabusit aproape fara suflare inapoi pe Pamant si dupa ce isi revine din soc … ii invita pe ceilalti super-eroi la o SHAORMA, undeva la 2 strazi distanta de locul prabuselii!
Dupa atatea lupte, impuscaturi, urmariri, explozii si cladiri daramate, se pare ca singurele locuri sigure din toata insula Manhattan sunt statiile de metrou si shaormeriile :))

In alta ordine de idei, filmul “Avengers – Razbunatorii shaormei” este un festival de efecte speciale si explozii.  Grafica este excelenta, sunt destule efecte 3D iar toata lumea se cearta sau se bate cu toata lumea.

Captain America e mai plictisitor ca Victor Ponta si are niste discursuri mai fade chiar decat insusi Gabriel Torje Cel Plangacios, Iron Man/Tony Stark e la fel de carismatic si haios ca in filmele in care apare singur, Hulk are cateva secvente in care am ras cu lacrimi, Scarlet Johansson – Black Widow (care e de fapt roscata) – arata foarte bine intr-un costum stramt si cam atat, Thor are probleme de ciocan management iar Haweye e degeaba.

Bonus: Avengers pe timeline-ul Facebook :))

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …