Home / Fun / Cateva propuneri de zile libere pentru bloggeri

Cateva propuneri de zile libere pentru bloggeri

Daca tot a venit nenea asta cu propunerea de lege pentru acordarea unei zile libere pentru fiecare roman, de ziua de nastere, as vrea sa fac si eu cateva propuneri, in calitate de blogger mic si ne-memorabil.
Sunt de acord cu propunerea, sa fie cate o zi libera de la locul de munca pentru toata lumea, mai ales pentru bloggeri, ca sunt si ei oameni. Chiar oameni mai speciali, daca ne-am lua dupa ultimele tendinte.

In cazul in care bloggerul e blogger full-time/freelancer/somer … iar ziua de nastere e in perioada in care se desfasoara o campanie pe bani, sa i se factureze o zi in plus. Decontata de stat, bineinteles.
Asadar, propun cate o zi libera pentru urmatoarele ocazii:

  • Ziua blogului. Deja se fac petreceri aniversare de blog, de ce nu si o zi libera cu ocazia asta ? O diploma, ceva ? 10 locuri cadou in “clasamentul” Zelist? O fundita sau banner pe TPU ? O mentionare in Monitorul Oficial ? Un interviu la Radio Romania Actualitati sau Antena Satelor (daca bloggerul nu e din Bucuresti) ?
  • Ziua in care iti deschizi inca un blog. Lumea trebuie anuntata, invitatiile pe mail trebuie trimise, paginile de facebook nu se updateaza singure. Nu ?
  • Ziua in care mai implinesti inca un an pe twitter. Sa fie o zi libera in care sa poti sa scrii orice pe twitter. #Numai #cu #hastag. #saaihashtagcunumeletau.
  • Ziua in care ajungi la 1000,2000, 3000 etc de fani pe pagina blogului. Tot statul sa vina cu o prima de obiectiv atins pentru fiecare prag. Si musai, cate un concurs cu like-uri de fiecare data.
  • Ziua in care ti se sparge blogul. Stiu cum e, mi s-a spart de vreo 3 ori in ultima luna. E foarte trist. Atat de trist incat meriti o zi libera de stat acasa, de repus backup-uri, de plans langa tastatura, de reparat fisiere si stresat baietii de la firma de hosting!
  • Ziua in care iti schimbi tema de blog. Orice redesign aduce cu el si un val de aprobari si critici. Mai ales critici. Pentru a evita momentul in care stresul de la munca se aduna cu stresul provocat de hateri, critici si nemultumiti, specialistii blogosferici recomanda o zi de liniste, acasa. Sau de stat pe capul cuiva care se pricepe la wordpress, sa-ti modifice chestii in cesese si hashtemele.  Si o centralizare a sugestiilor, seara, sa nu se plictiseasca tipul cu uardpress-ul a doua zi.
  • Ziua in care iti da Zoso/Arhi link. 4-500 de unici pe zi in plus fata de normal e mereu un motiv de bucurie si petrecere. Mai nasol cu comentariile care vin cu traficul generat, dar spike-ul asta trebuie sarbatorit acasa, in fata laptopului…

Lista se completeaza si cu alte propuneri venite in comentarii

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

3 comentarii

  1. Ziua de dupa lansarea unui nou iPad/bere/site/etc. Orice se lasa cu prezentari si party. Ca sa putem sa scriem noaptea, cand ajungem acasa de la eveniment si sa ne odihnim a doua zi :D

  2. Exact! Cand pleci de la un party cu bautura … sa ti se dea si ceva anti-mahmureala: un bol de zeama de varza, niste lamaie branduita, ceva … :))

  3. Si o pastila pentru digestie, nu? Pentru piscoturi :))

Comentezi ?