Home / Filme / “The Bodyguard” pe intelesul bloggerilor

“The Bodyguard” pe intelesul bloggerilor

Dupa cum probabil ai aflat deja de pe Facebook sau Twitter, Whitney Houston a decis sa concerteze de saptamana aceasta alaturi de Amy Winehouse si Michael Jackson. Pe langa avalansa de stiri de la TV, pe Pro Cinema a fost programat de urgenta filmul “The Bodyguard”, cu Kevin Costner si Whitney Houston in rolurile principale.

In cazul in care nu l-ai vazut pentru ca pregateai articolele pentru luni si marti, iata si versiunea pentru bloggeri: 

Pe scurt, “The Bodyguard” este un film despre blogul lui Whitney Houston, cea care interpreteaza rolul lui Rachel Marron, o actrita si cantareata nominalizata la Oscaruri si Grammy.
Kevin Costner e Akismet-ul, fanii sunt unicii din Google Analytics, iar concertele sunt articolele foarte citite. Cum se intampla si in realitate, cand un blogger mic incepe sa devina cunoscut, din cand in cand mai apare cate un hater sau stalker care e invidios pe succesul altuia si ameninta cu niste atacuri de tip flood si DDos spre server.

In functie de cat de bun e hosting-ul si administratorul de sistem, exista varianta sa-ti pice blogul pe termen nelimitat sau sa intri putin in carantina, pana se gasesc IP-urile pe care trebuie sa le banezi prin Akismet, permanent. In cazul din film, Akismetul a fost supus la atacuri sustinute din partea spammerilor cu “i like your blog, it’s very interesting. Click here for more details”, dar pana la urma, s-a rezolvat cu un “mark as spam” de mai multe ori, un upgrade de wordpress si un pupic.

Sfarsit.

Citeste si asta

Mortal Engines. Ca si cand Mad Max ar fi facut un copil cu LOTR in masinaria din Wild Wild West

Mai mult nu prea pot sa zic despre acest carusel de clisee cinematografice, o shaorma …