Home / Online / Primul articol pe refresh.ro

Primul articol pe refresh.ro

Este asta. Despre #London4. Poate ca e un fel de shameless self-promotion, dar nu aveam un articol mai bun. Iar mogulul Costin a avut incredere in mine si mi-a propus mie  sa-l public. O sa mai apara si alte articole tot pe zona de online. Probabil o sa public acolo de acum inainte infograficele si diverse stiri pe care le voi considera interesante pentru audienta refresh.ro.

Probabil blogul asta o sa devina tot mai personal, despre filme,  evenimente, chestii haioase (sau nu), intrebari si interviuri la misto, plimbari si ce mai cred eu ca imi place sau ca e wow.

Revenind la London4, se poate spune ca refresh.ro e un fel de partener media al proiectului. Articolele (text, foto, video) despre online/social media/gadget-uri de la TMF&A vor aparea in premiera acolo, grupate in tag-ul #tmfa 2012.

V-am spus ca avem idei care pot atrage atentia si care pot face proiectul #london4 destul de interesant. Si mai avem cateva idei. Abia am inceput. Inca mai aveti timp sa dati un mail la contactlondonfour[@]gmail.com :)

 

Citeste si asta

Trivia la Farmacie

Ieri seara, pe la ora 9. Ma intorceam cu jumatate de falca amortita de la …

Comentezi ?