Home / Intrebari / N-are nici o legatura, dar aduce trafic!

N-are nici o legatura, dar aduce trafic!

Locatie: Londra, Centrul de Conferinte Earls Court, conferinta Technology For Marketing & Advertising(TFM&A). Standul Sage CRM, unul din cele mai folosite softuri de management al relatiilor cu clientii.

La stand, ca la orice conferinta/expozitie, fluturasi, pliante, oameni care sa stie sa prezinte produsele si …tipul asta, care invartea la un aparat de facut vata. Vata facuta manual, fara gadgeturi, wireless sau social media :P


Am vorbit putin cu domnul din imagine si am aflat ca nu lucreaza la Sage CRM, ci e doar adus pentru a atrage oamenii la stand, carora le ofera vata gratis, fara sa completeze vreun formular sau fara sa ia vreun pliant sau fluturas. (am testat “produsul”, e bunicel)

Citez: “There’s no catch, I am here only for the entertainment, this thing brings people to the stand“.

Dupa toata intamplarea asta cu accent de piscotareala am ramas cu cateva intrebari:

1. E aducerea unui aparat de vata de zahar la o conferinta (fie ea si de de online) foarte vizitata, un mod inteligent/inedit de a atrage oameni la standul companiei/produsului ?
2. Nu cumva e o miscare cam disperata si lipsita de sens ? Adica … nu inteleg care e legatura dintre vata de zahar gratuita si un CRM pe bani :)
3. Cat de mult seamana intamplarea asta cu goana dupa trafic/like-uri irelevant(e) ?

De la voi cum se vede chestia asta ?

Citeste si asta

Replici haioase din #London4

Dupa patru zile cu trei nebuni (Bogdan,Marian si Flavia) intr-o tara straina, intr-un oras pe care nu-l …

1 comentariu

  1. Se vede cam cu umbra:D. In locul sau puteau sa aduca o gagica in bikini, efectul era acelasi:D. Ideea e ca in afara se practica ca la orice stand sa ai ceva…o fata, un nenea cu vata, unu care vinde piscoturi:D, unu care face tumbe etc…

Comentezi ?