Home / Diverse / Federatia Engleza de Fotbal si mailurile catre fani

Federatia Engleza de Fotbal si mailurile catre fani


In seara asta trupa #london4 merge pe Wembley Stadium, sa vedem live amicalul de fotbal dintre Anglia si Olanda. Avem bilete undeva sus de tot, dar sper sa putem vedea meciul in conditii bune. Nu de alta, dar ne-am luat biletele online inca de dinainte sa avem bilete de avion si cazarea. Le-am cumparat online, prin site-ul federatiei engleze de fotbal. In nici 5 minute de la decizia colectiva de a le achizitiona … aveam deja cont de fan pe site, doua mailuri in inbox, printre care unul cu confirmarea platii. 35 Lire, pentru cei interesati de bani.

Pentru cei interesati de modul in care echipa de online a federatiei se descurca pe online, in special partea de e-mail marketing, articolul asta e unul dedicat.

Primele doua mailuri au fost standard, nimic obisnuit, detalii despre cont, date de logare, “bine ai venit”, ora de incepere, detalii despre locatii si indicatii de “cum sa ajungi”, cu rute de autobuz, metrou si ce-o mai ajunge pe acolo.

Partea interesanta apare abia cu cu doua zile inainte de meci, cand primesc un mail care m-a lasat masca.

Articolul continua pe SportLocal.ro, unul din partenerii #London4.

Ce am uitat eu sa scriu in acel articol e ca … le-am dat un mail acum cateva zile in care ii intrebam cum intru in posesia biletelor, de unde se ridica si alte cateva intrebari la care aveam nevoie de un raspuns, din postura unui om care nu a mai fost niciodata in Londra. Sau pe un stadion atat de mare.

Mi-au raspuns rapid, in minim o ora de la trimiterea mailului. Mail in care si-au cerut scuze pentru intarziere si mi-au dat atat de multe indicatii incat cred ca, daca insistam mai mult, imi si trimiteau pe cineva cu o placuta cu #london4 in statia de autobuz, sa ne ia de mana si sa ne duca la casa de bilete :))

Proiectul #London4 este susținut de GoTravelSamsung și Canyon. Iar de la peluză este încurajat corespunzător de SportLocal.ro. Le mulțumim pentru asta!

Citeste si asta

Videoblogging la Covent Garden

Daca tot  avem de  ieri Youtube in Romania (la lansare a fost ca la Revelion: …