Home / Diverse / Cine vrea un suvenir de la Londra ?

Cine vrea un suvenir de la Londra ?

Ideea e simpla:  noi  (eu, Bogdan DascalescuMarian Ionescu si Flavia Giurgiu), astia care plecam saptamana viitoare la Londra pentru TMF&A, avem de gand sa profitam la maxim de cele patru zile pe care o sa le petrecem printre standurile si salile de conferinte,  cabinele telefonice roşii, ceainarii, taxi-uri negre si … cel mai probabil … ploaie :))

Pe lista personala de vizitat sunt si Big Ben, Buckingham Palace, Parlamentul, Muzeul Madame Tussauds, Tower Bridge, British Museum, Trafalgar Square, Turnul Londrei, Westminster Abbey, Picadilly Circus, Hyde Park, Wembley Stadium (mergem la amicalul Anglia-Olanda), Standford Bridge (nu tin cu Chelsea, dar e langa hotel) si Emirates Stadium (Thiery Henry, can i haz autograph? )

Revenind la subiect, avem o propunere de concurs simpatic, prin care poti sa ne ajuti cu sfaturi, sa ne dai idei traznite, sa ne propui locuri si lucruri de facut in Londra, iar noi o sa premiem cea mai tare idee. Vor fi patru premii, pentru ca fiecare membru #london4 asteapta sfaturi.

Ce trebuie sa faci:

 • Alege un membru #London4 si povesteste pe blog ce ai face tu la Londra daca ai fi in locul lui. Trebuie sa ai in vedere si personalitatea bloggerului ales pentru a-i da sfaturi cat mai bune
 • Sa mentionezi in articol GoTravel, cu link catre site-ullor : http://gotravel.ro
 • Sa trimiti pe contact at blogalinitiative.ro de fiecare data cand scrii cate o postare la acest concurs

Pe scurt, ce-ai face tu in Londra daca ai fi in locul meu ? Hit me with your best shot!

sursa imagine: Crest of London, de unde am luat si sugestiile de suveniruri de mai jos :)

 

Citeste si asta

Replici haioase din #London4

Dupa patru zile cu trei nebuni (Bogdan,Marian si Flavia) intr-o tara straina, intr-un oras pe care nu-l …

4 comentarii

 1. Daca nu e ceatza, merita o tura cu roata mare (London Eye).
  Mai poti face o excursie pana la Greenwich, sa vezi observatorul astronomic si parcul(se ajunge relativ repede, cu vaporasul).
  Si o tura prin Hampstead Heath e foarte instructiva.
  Intre Trafalgar Sq si Buckingham, da un ocol si prin parcul St.James.

 2. Am scris un aricol pe blog cu cateva sfaturi si locuri pe care trebuie sa le vizitezi. Distractie placuta si sa ai parte de vreme faina.
  Good Luck!
  https://aurasmihai.ro/2012/02/cine-vrea-un-suvenir-de-la-londra/

Comentezi ?