Home / Evenimente / Care e legatura dintre Mirinda, bloggeri si Robin Hood ?

Care e legatura dintre Mirinda, bloggeri si Robin Hood ?

E simplu: le place sucul de mere rosii.
Robin Hood tragea cu sagetile in padure, pe noi ne-au chemat cei de la GMP PR si Mirinda sa tragem cu arcul prin Atelierul de Productie. Ne-a aratat ce si cum se manevreaza un arc … Doru Danilet, un tip de la Archery Shop, cam vorbaret de felul lui. Ne-a tot explicat diverse lucruri despre arcuri si sageti, s-a laudat ca are premii si competitii la activ, un site si vreo 14 pagini pe google. Mare scofala, si eu am vreo 30 de pagini pe Facebook si nu ma laud in gura mare.

Robin Hood avea o gasca de prieteni banditi mai mult sau mai putini prieteni. Noi avem followers, fani si cititori. Si hateri.

Dusmanul lui Robin Hood era seriful de Nottingham. La noi e printul.

Robin Hood o avea pe Marianne. Noi o avem pe Ligia, Miss Twitter.

Robin Hood se ascundea in padure. Unii se ascund dupa monitoare.

Robin Hood isi desena strategiile de atac pe nisip. Noi avem tablete.

Robin Hood avea o palarie celebra. Palaria inca mai exista, acum o poarta Pandutzu.

Robin Hood fura de la bogati si dadea la saraci. Unii mai fura de pe unde se gaseste si mai uita sa se dea sursa.

Robin Hood avea un locotenent, pe Little John. Noi il avem pe Piticu.

Robin Hood era in ilegalitate, pe noi ne asteapta ACTA. Noroc ca avem ce bea.

Robin Hood tragea cu sageti, noi cu link-uri. Ale noastre dor mai tare, mai ales daca scriu eu despre filme proaste. Ca veni vorba, oare ce mai face Cornelia Palos … ?

Se spune ca Robin Hood umbla in izmene si se hranea cu carne cruda. Noi il avem pe Vasile Manu cu izmene si tocana cu shaorma.

Revenind la evenimentul de ieri, iata un video explicativ de la Razvan. Priviti ce privire de arcasi nedumeriti au unii. Daca o sa fiti atenti, veti putea observa doi nebuni care se bucura ca niste nebuni, de locurile 2 si 3 :D
Si un banc, bonus:

La un concurs de tras cu arcul tinta era un mar pe capul unui tip care citeste o carte. La prima proba, la 50 de metri, vine un arcas, trage cu arcul si despica marul in doua. Toata lumea aplauda, el se intoarce si zice:
– I am William Tell!
La a doua proba, la o suta de metri, vine alt arcas, care trage si despica marul in doua. Toata lumea aplauda. Tipul zice:
– I am Robin Hood!
La a treia proba, la 150 de metri, vine un blogger care trage si il nimereste pe cel cu marul. Toata lumea ramane muta, el se intoarce si zice:
– I am …sorry!

Citeste si asta

Papagalul Porno

Ma gandeam eu candva ca ar fi tare sa-mi iau un papagal pe care sa-l …

3 comentarii

  1. ahahahahhahaha :)) daaaa

  2. ahaha, ce tare. nu m-as fi gandit la asocierea asta. oricum, mirinda cu suc de mere rosii e tare buna, lucky u. ai si invatat sa tragi ci arcul si ai si degustat suc.

  3. oh da, mirinda de suc rosii!:) yummy!

Comentezi ?