Home / Diverse / Concurs: Hai vineri seara la LaserMaxx !

Concurs: Hai vineri seara la LaserMaxx !

Saptamana asta am eu free-pass-ul LaserMaxx, pe care l-am primit de la David  si pe care trebuie sa-l dau mai departe miercurea viitoare. Pac-Pac!

Asa ca pot sa iau 5 cititori  la tinta cu lasere, vinerea asta, la City Mall, Eroii Revolutiei, de la 20:30. 

Bonus, pot sa va las impresia ca aveti sansa sa ma bateti la air hockey si sa incercati sa ma gadilati in sala intunecata de la LaserMaxx. Desi eu nu v-as sfatui asta :)) 

Cine vrea sa ne masuram fortele si sa ne intrecem lasermaxxologic vinerea asta (adica 25 noiembrie) e rugat/a sa-mi lase un comentariu care sa raspunda la intrebarea  …

de cate ori pe minut poti sa apesi  pe butonul dreapta (sau stanga) al unui mouse pana faci circel la deget?

Cei care n-au mai fost inca la lasermaxx au prioritate la alegere, iar castigatorii vor fi anuntati vineri, la ora 12:00. Juriul este secret, dar mita o primesc eu.

Update: castigatorii sunt: Matei, Bogdan, Anca si Florin. Mai e un loc liber, daca nu se anunta nimeni pana la 16, aduc eu pe cineva, fara concurs

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …

14 comentarii

 1. OVER 9000!

  Conform http://people.csail.mit.edu/paulfitz/plank/s19980801_i_clicker.html (test pt clicking speed), am cam 6 clicks/second. Asta la birou, unde facerolling-ul nu intra in job description.

  Raspuns final: 360 pentru butonul stang, probabil 200 pentru botonul din dreapta. :D

 2. eu o sa lipsesc weekendul asta din oras, dar la cum vad ca merge treaba va fi si sapt viitoare cand ma voi baga la cel ce are freepassu’ ca sa va nimicesc pe toti!

 3. Eu vreau să vin, aşa că m-am pus la lucru.

  Întrebarea e grea, aşa că am testat-o o dată. În primele 30 de secunde aveam vreo 45 de click-uri. Pe urmă am pierdut şirul. Nu mi-a amorţit degetul, dar am avut nevoie de cîteva secunde să îmi revin din oboseală la sfîrşit. :D

  Nu am mai fost pînă acum la lasermaxxx, nu am mai încercat pînă acum jocul, tocmai de asta sînt curios să îl testez.

  Pick me! Pick me! :D

 4. Am pierdut numaratoarea concentrata sa apas de cat mai multe ori. Ajunsesem pe la 300 :P.

 5. Pentru o asemenea “provocare” am avut nevoie de ceva timp pentru a obtine un rezultat concludent:astfel dupa 10 incercari am reusit “uimitorul” record de a click-ui cu click dreapta de 1000 de ori iar cu cel din stanga de 1010:) Victorieeee…..Lasermaxx asteapta-ma sosesccc.

 6. Recunoaste ca ai pus mouse-ul in blender…

 7. Matei, Bogdan, Anca si Florin, diseara ne vedem la lasertag :D

Comentezi ?