Home / Evenimente / Am plecat la Alba Iulia

Am plecat la Alba Iulia

Nu, nu ma duc la lansarea iPhone 4S din mall cetatea Alba Carolina. Si nici ca sa ma plimb prin cetate, desi asta e primul lucru pe care o sa-l fac, pentru mi-am pus in gand sa ajung din vara asta si n-am reusit. Sau pentru ca am eu o slabiciune pentru castele si cetati medievale :)

Ma duc in calitate de blogger acreditat la Festivalul de Folk Ziua de Mâine, sa ascult muzica cu versuri gandite si sa uit ca exista tupci-tupci, bumpti-bumpti si danza kuduro. De maine (vineri) pana duminica, numai folk.

O sa prestez niste foto, video si impresii scrise, alaturi de ceilalti bloggeri oficiali:  Oltea “Nebuloasa” ZamboriVlad “Elvis” DuleaFeri “De la Medias” Teglas, Diana CâmpeanOvidiu “Cu î din i” Sîrbiubitul Alinei Cst si alti 4 bloggeri din Alba, printre care si George “Veniti des pe aici?” Andone” + Andrei “Makavelisul din cetate” Dobra.

Cam atat. Ma duc sa fac bagajul si sper sa apuc sa mai dorm un pic in masina.

In incheiere, un video cu maestrul kant-autor, chimist, cercetator, profesor, chitarist, vocal, blogger si cine-stie-la-ce-se-mai-pricepe, stimabilul domn Maaaaaaaaaaaaarius Maaaatacheeeeee

Organizator al Festivalului de Folk Ziua de Mâine: Consiliul Județean Alba

ParteneriMuzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

Cont de twitter: @folkalba
Facebookhttp://www.facebook.com/ziuademaine

Citeste si asta

De ce nu apar folkistii la televizor ?

Articol inspirat de Cosmin Vaman, cel care a castigat premiul pentru Cel mai bun tanar folkist în cadrul Premiilor ForeverFolk …

Comentezi ?