Home / Diverse / A.S. Party

A.S. Party

Aseara am fost iar la un eveniment exclusivist la care nu am fost invitat, nu am avut invitatie, nu am fost pe lista producatoarei,  nu am baut bere, nu am mancat o prajitura, practic nu am nici o dovada ca am fost acolo, orice ar spune unii si altii. Locatia a fost destul de bine aleasa, intr-o zona linistita a Bucurestiului, iar noi, bloggerii, am avut (ca de obicei) acces VIP si canapea special pozitionata strategic langa masa cu mancare si ceva bautura, acesta fiind modul subtil prin care organizatoarea a vrut sa se asigure ca vom scrie de bine de eveniment. 

Pana si Hoinaru o sa scrie de bine, chiar daca nu a primit (iar) invitatie … a reusit sa se strecoare la eveniment ca si “+1”. Sper ca acest incident sa nu se termine cu incheierea relatiilor dintre el si agentia A.S., pentru ca cei de acolo sunt foarte simpatici, mai ales roscata. 

Hostesele si negresele au fost ok, poate putin cam dulci pentru vremurile noastre. Ba chiar am avut si garderoba, show-uri de lumini, tratament preferential si am avut ocazia de a ne alege noi muzica.

Piscoturile au fost atat de eco-bio-yummy-bune, incat unii (nu stiu sigur daca Andu are sau nu blog) au mancat chiar si cu doua maini. Iata si dovada, primita de la cineva de la petrecere. 

Eu nu am fost acolo. Si sunt aproape sigur ca Auras nu e numele meu real. Si oricum… pana nu dau eu o petrecere, nici nu am voie sa scriu despre una. Pana cand circumstantele universului nu imi vor aduce mie, acasa, o petrecere intreaga, fara sa fac nimic, o sa stau cu o pancarta in parcul Unirii.

Multumesc agentiei A.S. pentru invitatie! Acum ca am scris despre eveniment, sper sa ma invitati si la anu’ !

PS: Pandutzu nu a putut ajunge sa dea checkin, pentru ca era ocupat sa bifeze alte 7 evenimente intr-o singura seara.

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

3 comentarii

  1. A se mentiona ca aceasta poza a fost data publicitatii doar ca sa vada lumea ca m-am simtit bine la eveniment!

  2. Cine mai face partyuri fara Bloggers lounge in 2011, habar nu are!!!

Comentezi ?