Home / Personal / Despre fotbal, vise si-un prieten

Despre fotbal, vise si-un prieten

Pe Adi il cunosc de ceva ani, de cand eu eram in VIP, el in ANOSR, si amandoi participanti la Leaders Summer School. Inca de atunci avea tot felul de idei in cap si tot felul de vise si proiecte mai mult sau mai putin indraznete. Daca e un lucru pe care-l admir la Adi, e ca stie si poate sa viseze mult si frumos. Si ca nu se rezuma la vise si sperante, ci se si apuca de treaba, imediat ce are ideea proiectului in cap. Da telefoane, face planuri de actiune, face echipe, misca lucruri.

Zilele astea  este ocupat pana peste cap cu organizarea Cupa Universitas, cea mai tare competitie de fotbal interuniversitara desfasurata sub egida FRF si a UEFA.

FRF si UEFA, da ? 

8 echipe din orase si universitati diferite, super premii pentru cei prezenti in galerie, meciuri demonstrative intre bloggeri, artisti, foste glorii ale nationalei de fotbal si antrenori. 3 zile de fotbal la Sala Polivalenta, finala si premiera maine. Nu vreau sa ma gandesc ce a insemnat munca la organizarea unui asemenea monstrulet de eveniment. Stiu doar ca Adi si echipa sunt foarte entuziasti, increzatori in viitorul unei asemenea competitii, si au planuri mari pentru viitor. Eu zic ca merita sa mergeti acolo, va asteapta o multime de surprize si mai ales PREMII :)

Despre ce este vorba mai pe larg, scrie clar in comunicatul competitiei

Se intalnesc cele mai bune 8 echipe universitare din tara. Univ Babes-Bolyai, Politehnica Timisoara, Petrosani, LucianBlaga Sibiu, Cuza Iasi, Agronomie Iasi, ASE si Agronomie Bucuresti.
Vor fi acordate premii spectatorilor: sejur de 3 zile GRATUIT la mare pentru doua persoane la Costinesti (sunt 5 sejururi disponibile).

Tot GRATUIT exista telefoane de ultima generatie smartphone-uri oferite de catre NOKIA si minute gratuite oferite de VODAFONE.
Ii vor delecta intrun meci demonstrativ echipa artistilor din care va face parte Dan Bitman, Mihai Mitoseru, Virgil Iantu, Bitza, echipa Generatiei de aur cu Vladoiu, Belodedici, Ciubotariu, Lupescu, Mihali, o echipa a antrenorilor si Echipa Bloggerilor.
Prezentatorul galei va fi Gabriel Fatu. Meciurile demonstrative au loc joi incepand cu orele 16.00 la Sala Polivalenta. Competitia se va desfasura pe 3 zile (de marti pana joi) incepand cu orele 12.00 pana la orele 18.00.

Incerc sa ajung si eu. Poate ne vedem acolo :)

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …