Home / Online / Dau 4 invitatii la CrowdBooster

Dau 4 invitatii la CrowdBooster

De cand m-am mutat la IntactInteractive, tot fac diverse teste cu o multime de aplicatii, care sa rezolve sau sa raspunda la diverse intrebari si task-uri pe social media. Una din aplicatiile care mi-a atras atentia este CrowdBooster, un fel de social media analytics care stie sa interpreteze datele conturilor de twitter sau Facebook, si sa faca  diverse recomandari, grafice sau topuri.

Descrierea lor suna cam asa:

“We show you analytics that aren’t based on abstract scores but numbers that are connected to your business and your social media strategies: impressions, total reach, engagement, and more. We then give you the tools and recommendations you need to take action and improve each one of these metrics”

Nu e cel mai grozav tool de SM, este inca intr-un fel de private beta, dar este indeajuns de interesat si util incat sa-l folosesc si sa scriu despre el pe blog.  Stie sa spuna numarul aproximativ de impresii, un grafic de crestere, lista cu userii care s-a interactionat cel mai mult si mai sunt cateva.

Varianta free are limitare de 3 conturi SM, si momentan trebuie sa astepti cam o saptamana-doua pentru a primi o invitatie de la ei. Asta doar daca nu ai pe cineva care are deja cont si poate sa dea invitatii :D

Eu aveam 5 invitatii de dat, dar una s-a dus deja la Andra. Asa ca au ramas 4 de dat astazi. Cine doreste invitatie sa spuna si de ce/la ce o sa foloseasca CrowdBooster. Un feedback dupa utilizare ar fi super.

 

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …

12 comentarii

  1. Eu asa vrea. Sa o folosesc pentru clientii mei, sa o analizez si sa ma hotarasc daca merita sa platesc un cont premium :)

  2. eu mi-aș dori una pentru că-s neofit și vreau să mă axez pe mai multă substanță, conținut, informație decât hăhăială și socializare superficială. M-aș mai descălța și eu într-ale SM. Dau feedback dacă n-oi fi prea blondă pentru asta :)

  3. Cer prea mult daca iti cer si eu o invitatie? Analiza si statistici pe SM. Hootsuite nu prea imi acopera toate nevoile.

  4. Ma bag si eu pentru o invitatie. Am clienti ce vor rezultate de pe diverse platforme de analiza in functie de cuvinte cheie in search, accesari si alte balarii tipice :D So, sa uram un “bine ai venit!” in SM acestei aplicatii. :D

  5. Sabina, Anne, Psaico si Anca, aveti invitatie.
    Laurentiu n-ai avut noroc, dar poate vorbesti cu unul din cei 4 pentru o invitatie :)

  6. Multumesc mult Auras, o sa testez si o sa-ti dau un feedback! :)

  7. Mulțumesc, Aurașics. Aștept curieru? :)

  8. Uraaaa multumesc! Ca si Anne Marie, astept curier :)?

Comentezi ?