Home / Fun / O zi din viata unui microb

O zi din viata unui microb

Ma trezesc dimineata, inainte sa sune ceasul de desteptare al umanoizilor. Ne strangem toti microbii langa forasul din baia mica, avem sedinta de briefing si brainstorming. Seful cel mare, Scarbosel Jegosica traseaza harta, planul de batalie si imparte ultimele sfaturi.

Suntem din ce in ce mai putini in fiecare zi de cand umanoizii si-au cumparat niste chestii  cu dezinfectant si gel. Uneori, avem impresia ca luptam degeaba. Unde mai pui ca a inceput sa miroasa a lamaie tot capacu’.

Inainte sa apara cel-al-carui-nume-nu-avem-voie-sa-l-rostim (sau pe scurt D), ne rugam doar ca umanoizii sa nu manance ceva stricat, picant sau cu usturoi. De cand a aparut D pe campul de razboi, ne multumim si cu ce pica din cer.

Var-miu a primit a primit comanda regimentului XII infanterie “Chiuvetica“, dupa numele obiectivului pe care trebuie sa-l cucereasca. Slabe sanse insa ca el si inca 2 milioane de microbi sa se intoarca vii, D e prea puternic.

Mandria natiunii, cei din Regimentul XII Pardosescu tocmai au primit seturi noi de schiuri si masti anti-gel. Rad ca prostii, nu stiu ce-i asteapta.

Regimentul meu, Vanatorii de Munte de sub Colacel sta bine pe pozitii. Tocmai ce ne-am ascutit ventuzele si suntem gata sa pescuim ce pica. Sper totusi ca ieri sa fi fost inchis la Mc, altfel iar ne ingrasam din cacaturi.

In mod ciudat, nimeni nu vrea sa mearga pe hartia igienica. Cica e un fel de triunghiul bermudelor, o data ajunsi acolo,  intri intr-o gaura neagra si dispari pe vecie.

Gata, e ora 7. A sunat alarma. Toata lumea pe pozitii. World Domination is my middle name. Revin cu update dupa ce se trage apa.

………………………………………………………………………………………………………………….

Update: S-a tras apa. Stop. Am mai ramas 2. Stop. Abandonam campul de lupta. Stop. Ne facem bagajele si ne mutam la vecini. Stop. Cu astia nu se mai poate. Stop. Feriti-va de Domestos, e dracu’ gel !

Explicatie: Acest articol face parte din campania si Concursul scolar “Igiena Acasă şi la Şcoală” al Domestos. Leapsa primita de la musiu Claudiu Ciobanu, pe care-l salut :)

Leapsa: cine o vrea e liber sa o preia, astept completari, laude si recenzii in comentarii

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

2 comentarii

  1. Scarbosel Jegosica, Chiuvetica, Pardosescu, Colacel :))))) Foarte tare. Merci :)

Comentezi ?