Home / Fun / Poftiti la Social Media Manageri

Poftiti la Social Media Manageri

Inspirat de articolul foarte util al lui  Lorand despre profilul unui social media manager, mi-a venit o noua idee de biznis. Impresar de Social Media Manageri, ca tot e la moda in perioada asta. Am si persoana potrivita, care se potriveste ca o manusa web 2.0 peste manuta care tine bugetele de online si strategiile de social media din internetul mioritic. Conform caracteristicilor (cam idealiste, cate persoane se inscriu oare in TOATE in cele 10 puncte?) ale lui Lorand, iata si cateva cuvinte despre respectivul :

Intre 20 si 40 de ani. PR bun si rabdator. Desi abia a terminat facultatea acest tanar comunicator de numai 20 si ceva de ani scrie articole atat de bune incat i-am dat de 3 ori “like”, consecutiv. Iar el a avut rabdarea sa mai adune inca vreo 20 de alte like-uri. Scrie binisor despre online si advertising.

Early Adopter si Tech Savvy. A avut mii de telefoane, dar acum umbla cu un Sony Ericcson si asteapta sa-i trimita Google smartphone-ul Nexus 2. Cadou. Are net mobil pe telefon.

Social si Sociabil.Sa cunoasca influencerii. Se trage de sireturi cu Pyuric, iese la baute cu Alex Negrea si Adrian Ciubotaru, juca fotbal (pe vremuri) cu Bobby Voicu, iar eCostin il urmareste pe twitter. Din pacate pentru el, nu m-a bagat in blogroll. INCA

Fire analitica. Cunostiinte sociale avansate. Are analytics pe favicon si landing page pe twitter. Are 359 de prieteni pe Facebook si-i citeste pe toti. Stie sa dea check-in pe Foursqare cand iese de la metrou (bine… nu el, dar am vazut recent la altii si trebuia sa scriu despre asta pe undeva)

Alte abilitati pe care sunt utile la casa web 2.0 al unui SMM:

Stie Photoshop. Sau alternative. Sursele mele m-au informat ca stie si Ilustrator si Corel la nivel de semi-zeu. Odata a facut un cerc. Vectorial :)

HTML si CSS. Si-a modificat singur tema … pardon, temele de craciun. Deci stie si WordPress.

Detine blog si scrie corect in limba romana. E pe 77 in zelist si are mii de unici. Face campanii sociale pentru  folosirea corecta a cuvintelor “delincvent”, “voiam”, “serviciu”, “continuu”,”mi-ar placea” si “eu iti cer scuze”

E disponibil. Va pot pune in legatura, pentru un suma egala cu doar jumatate din salariul lunar. Cere doar 1000 euro. Negociabil. Baiat istet si muncitor, garantez eu pentru el :)

PS: Da, e vorba de Hoinaru

Baiete, un Social Media Manager cu de toate, te rog !

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

12 comentarii

  1. mi-a palcut aia cu “scrie corect romaneste”, chiar daca reduce drastic optiunile :D :))))

  2. I loled. Articol excelent de citit dimineata la cafea :)

  3. Asa reclama sa ti se tot faca…
    Si eu as vrea… :P

  4. hmm…eu ziceam mai mult in gluma…
    merge cu o cafea sau o bere? ;)

  5. si ti se pare ca eu eram serios ? :))

Comentezi ?