Home / Marketing / Cum sa primesti alerte de la pagina de Facebook

Cum sa primesti alerte de la pagina de Facebook

Una din marile probleme pe care le am cu platforma Facebook tocmai s-a rezolvat.  Cei care administreaza pagini de facebook stiu ca atunci cand cineva posteaza pe pagina companiei sau site-ului (si nu cont individual) nu primesti nici o notificare, desi esti admin. Chiar daca esti (in multe cazuri), si unicul admin.

Nu primesti notificare nici pentru  comentariile la mesajele deja postate, nici la statusuri noi scrise de altii, si postate direct pe pagina. Daca cineva pune o poza sau un link dubios, nu vei afla decat in momentul in care intri pe pagina de facebook…

Trecand la subiect, aseara am aflat (via Mike Stelznet – tipul de la socialmediaexaminer) de existenta Hyper Alerts, aplicatie online care face exact lucrurile de care ziceam mai sus ca am nevoie.

Cateva cuvinte despre aplicatie :

alerte pe pagina de facebook

  • Logarea/crearea de cont dureaza foarte putin. N-are nevoie de logarea cu Facebook, deci nici nu posteaza mesaje aiurea pe wall
  • Poate trimite alerte lunare, saptamanale, zilnice, la fiecare ora sau “as soon as posible”. Ultima varianta inseamna cam 15 minute. Update: au scos “as soon as posible”
  • Numarul de alerte si pagini este nelimitat, poti seta alerte multiple pe aceeasi pagina (de exemplu, poti avea 3 alerte diferite pe o singura pagina, cate una pentru articole, comentarii sau statusurile proprii pe pagina de Facebook). Nu stiu de ce ai face asta, dar ideea e ca poti :)
  • E un fel de Google Alerts pentru pagina de facebook Facebook.
  • Si cel mai important … E GRATUITA! Cel putin momentan, cat e in beta ….

Pe langa asta, mai am si o alta aplicatie, care stie sa faca backup la paginile + conturile de Facebook, si la contul Twitter E pregatit un draft, o sa apara in curand, eu zic sa va abonati

Pareri ?

Update: Aplicatia a aparut si pe blogul lui Cristi Manafu

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …

13 comentarii

  1. pai probabil pana iese din beta baga astia paginile noi. si atunci vor fi notificari pe pagini. care sper sa treaca si in contul tau odata ce ai iesit din pagina :-?

  2. mercic. e ok. atentie ca nu merge la paginile restrictionate pe romania :)

  3. Inseamna ca am setat undeva ca pagina sa fie vizibila doar pt Romania nu si din strainatate. Si fix astea nu merg :)

  4. If your page is restricted by country, you may not be able to add it. This issue will be sorted out soon.

  5. Pai nu ca asa vrem sa fie setata :) Dar e ok ca cica se va rezolva curand

Comentezi ?