Home / Diverse / Cum ne vad altii tara

Cum ne vad altii tara

Unii sunt mandri ca s-a intamplat sa se nasca in tara asta (frumoasa tara, pacat ca-i locuita), altii au ganduri de emigrare si adoptie de tari civilizate, cu majoritate de oameni  normali, care respecta regulile, altfel sunt amendati.

Mircea este realist si scrie un text trist dar adevarat, in care ma regasesc partial, Alex Mihaileanu pune punctul pe “i” aici si in citatul de mai jos , Arhi scrie in stilul lui,  iar Cezar e plin de patriotism naiv.

România este o ţară frumoasă, dar nu ea e de vină. Nu din cauza ţării emigrăm în masă. Nu din cauza ţării muncim 16 ore pe zi prin Italia, Spania, Germania, fără să ne plîngem. Şi nu din cauza ţării tragem chiulul în România. Ci din cauza mentalităţilor moştenite din tată-n fiu şi a nesimţirii. Din cauză că, de la un anumit nivel al IQ-ului în sus, nu mai poţi suporta mîrlănia.

Eu inca ma gandesc daca era mai bine sa plec in Cehia cand am avut ocazia, sau daca e mai bine ca am ramas, incercand sa schimb cate ceva si sa fac slalom printre cretini si mentalitati depasite. Si sa incerc sa cunosc cat mai multi romani de la care am de invatat.

Ma rezum sa zic doar “La multi ani” romanilor care au decis sa se implice si sa sa miste lucrurile intr-un sens bun, si nu sa astepte de la altii. sau sa fure. Pana una-alta, cam asa ne vad strainii

Istoria zilei de 1 decembrie, varianta TVRista

O lume fara romania, partea buna

Si ceva de pe encyclopedia

PS1 : Daca ar fi dupa mine, as schimba imnul asta emo si plangacios in care ne adancira Pan si Muresan in altceva mai … motivant . Si ziua nationala, in 21 decembrie 1989.

PS2 : daca nu ma duc azi la parada, inseamna ca nu sunt patriot, sau pur si simplu nu vreau sa racesc ? ca vorba aia, nu-mi dau stramosii pasoptisti  bani de medicamente

Citeste si asta

Nu ne-am nascut in locul potrivit

Sau cel putin asa zice harta asta dintr-un articol viral de pe Washington Post, unde …

1 comentariu

  1. Link-uri Auras

Comentezi ?