Home / Evenimente / Cateva cuvinte despre WordCamp 2010

Cateva cuvinte despre WordCamp 2010

Chiar daca ar fi multe de spus, o sa incerc sa ma rezum la cateva idei despre editia de anul acesta a WordCamp :

 • multe persoane prezente la Bucharest Hubb, mai multe decat ne-am fi asteptat. Dovada ca WordPress-ul este un subiect inca actual, pentru care se merita sa petreci  aproape o sambata intreaga la o conferinta.
 • mi-a placut in mod special atitudinea si prezentarea a lui Stas Sucov (despre BuddyPress/ScholarPress), cea despre Edukid-ul lui Razvan si carisma lui Bogomil, care s-a tinut de cuvantul dat pe twitter (!) si  a dat 2 sticle de vin in timpul prezentarii lui …
 • ro.wordpress.org are nevoie de voluntari pasionati si membri implicati in ceea ce inseamna wordpress in romana
 • imi pare rau ca Joost nu a putut fi prezent, nici macar via Skype, mai ales ca am avut ocazia sa-l cunosc la WordCamp Bulgaria si e un tip foarte tare.  A promis totusi ca va veni la editia din 2011 si ca se va revansa !
 • hint : concursul Microsoft adresat programatorilor de WordPress, Joomla, Drupa si anuntat la WordCampde Todi se gaseste aici
 • multumesc celor  3 muschetari din BEC Media (Ciops, Etherfast si Andreea) care ne-au ajutat cu site-ul, chestiile tehnice si promovarea online. Si un “special thank you award” Ioanei Matache.  Daca v-a placut la WordCamp, a fost si “vina” lor, nu numai a mea si a lui Irinel !
 • After-party-ul a fost foaarte tare.  Nu zic nimic de Nea Paul, Air Hockey, LaserTag sau glumele “de dupa”. Trebuia sa fiti acolo :)
 • un fel de live-blogging de la eveniment gasiti aici, impresii la cald la Hoinaru si Eugen, poze la Adrian Holerga, video si prezentarile in curand pe www.wordcamp.ro sau (unele sunt deja) pe site-urile speakerilor.

Citeste si asta

Cateva impresii despre Bulgaria

Weekend-ul trecut am fost in Sofia, la invitatia celor de la WordCamp Bulgaria, impreuna cu …

4 comentarii

 1. Da, a fost fain. Păcat că spre final a cam dispărut lumea, oboseala ce să-i faci!

 2. Da, a fost putin cam mult. La anul avem de ales intre prezentari mai putine ca numar dar mai condensate ca si content, sau acelasi numar de speakeri, dar doua zile.

  Ma bucur ca ti-a placut :)

Comentezi ?